20 Νοεμβρίου, 2018

Ομιλίες - Άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ........Ακούσαμε, μία συνεχή «Μπαλτακιάδα» από το πρωί μέχρι τώρα. Όλοι να εγκαλούν την Κυβέρνηση περίπου για «καμαρίλα», για διαπλοκή, για εναγκαλισμούς με την ακροδεξιά.
Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Δεν καταλαβαίνω, πραγματικά, ποια είναι η στόχευσή τους. Αν η στόχευσή τους είναι απλώς η Νέα Δημοκρατία, μικρό το κακό. Φοβάμαι όμως ότι η στόχευσή τους είναι η γενικότερη πρόκληση ανωμαλίας στη Χώρα, όταν συμπλέουν με την ακροδεξιά, το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και δικαιολογούν πράξεις και μεθόδους Λεωφόρου Μάντισον.

…..σε μία αγορά με ενάμισι εκατομμύριο ανέργους προτεραιότητα να έχουν οι ημεδαποί και όχι οι αλλοδαποί άνεργοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών στη Χώρα μας. Δεν αντέχει ο λαός μας, δεν τους αντέχει η Χώρα μας.
Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Κινδυνεύει με κατάρρευση όλο το ασφαλιστικό σύστημα. Ο Ξένιος Ζευς, σε αυτήν εδώ τη Χώρα, λατρεύτηκε και λατρεύεται, αλλά είναι άλλο να προστρέξει κανείς σαν ικέτης και άλλο σαν εισβολέας. Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης θα το λύσουμε μέσα στην Ευρώπη με την Ευρώπη. Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στη Βουλή, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, στις 19-3-14, με θέμα «Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης».

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Απορώ, που θέλετε αυτάρεσκα να αυτοαποκαλείστε «προοδευτικοί», ενώ είστε το πιο συντηρητικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Εναντιώνεστε στην κατάργηση άχρηστων οργανισμών του Δημοσίου, για τις λίγες ψήφους που θα σας δώσουν οι υπηρετούντες σε αυτούς. Είστε πίσω από την Ελληνική Κοινωνία η οποία ζητάει αλλαγές, και θα κρίνει δίκαια, αυτούς που έχουν την τόλμη να «σπάσουν αυγά». Το ζητούμενο για την Κυβέρνηση είναι να είναι χρήσιμη, και για να γίνει αυτό, κάποιες φορές γίνεται δυσάρεστη. Η αξιοκρατία πρέπει να επικρατήσει της μετριοκρατίας, της ευνοιοκρατίας, του νεποτισμού και του κομματικού σωλήνα.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών από χώρες εκτός Ε.Ε., στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μη ξεχνάτε πως η προηγούμενη διαδικασία ακυρώθηκε από το ΣτΕ. Τι θέλετε; Κάποιες χώρες να αποκτήσουν δικαίωμα στην Ελλάδα, να έχουν δικό τους λόμπι στις δημοτικές αρχές, χωρίς να έχει προηγηθεί μία συμφωνία με τις χώρες αυτές;

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Έλληνας αστυνομικός και ο Έλληνας πυροσβέστης πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια, όταν ενεργούν εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση είναι δίπλα τους. Με την πρώτη ευκαιρία θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε πολλά από αυτά που έχασαν. Ο πολίτης θα πρέπει να αισθάνεται ότι με αυτή την Κυβέρνηση υπηρετείται το αγαθό της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, που πρέπει να παρέχεται με επάρκεια στους πολίτες.

Δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Γ Βλαχογιάννη
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Την ικανοποίησή του για τη ξεκάθαρη απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, να ΜΗΝ πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ, τα ΜΗ συνταγογραφούμενα  φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ), όπως ζητούσαν οι φαρμακοποιοί και  παράλληλα να μειωθεί η τιμή τους, προς όφελος των πολιτών, εκφράζει με δήλωσή του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ:
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Τι θέλετε; Ανυπεράσπιστα σύνορα; Αυτό θέλουμε για τη Χώρα μας;» (απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) «Θα πρέπει όλοι να απονείμουμε εύσημα και τιμή στο Λιμενικό Σώμα, στην Ελληνική Ακτοφυλακή, που με αντίξοες συνθήκες, επιτελούν σπουδαίο έργο για την πατρίδα μας, για την Ευρώπη, με ανθρωπισμό και σεβόμενοι πάντα τις διεθνείς συνθήκες και τους νόμους του κράτους»

ΜΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ: ''Ο πολίτης θα έχει τη δυνατότητα επιλογής του οικογενειακού γιατρού''
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Για πρώτη φορά, καθιερώνεται καθολική πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αυτή η Ελλάδα, η Ελλάδα που βρέθηκε με το ένα πόδι στη χρεοκοπία, στέκεται ακόμα όρθια, δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείξει, σ΄όλους τους πολίτες που βρίσκονται σ΄αυτή τη Χώρα, και όχι μόνο στους Έλληνες. Πρέπει να «δούμε» το θέμα των γιατρών, οι οποίοι στήριξαν τόσα χρόνια το Σύστημα Υγείας και τώρα δεν θα ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας. Να εξετάσουμε αντισταθμιστικά οφέλη γι΄αυτούς.

Παρέμβαση ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, στη βουλή, για τον Αχελώο
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με ομιλία του στη Βουλή, επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου περιβάλλοντος για τον ΑΔΜΗΕ, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, υπεραμύνθηκε του έργου μερικής μεταφοράς νερού από τον άνω ρου του Αχελώου, προς τον Θεσσαλικό κάμπο και της άμεσης λειτουργίας των δυο έτοιμων υδροηλεκτρικών εργοστασίων Μεσοχώρας και Συκιάς.

«Τα προβλεπόμενα πρόστιμα είναι υψηλά, η περιπτωσιολογία περιττή και επιδεχόμενη παρερμηνειών και αλληλοεπικαλύψεων, ενώ αν εφαρμοσθεί σωρευτικά, τότε θα εξοντώσει εμπόρους και παραγωγούς»
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Σ' ότι αφορά τα έργα του προγράμματος "Αλ. Μπαλτατζής" για το Νομό Τρικάλων, σας λέω με παρρησία ότι τιμωρηθήκαμε από την κ. ΜΠΑΤΖΕΛΗ -ίσως επειδή ανήκαμε στη Νέα Δημοκρατία....,- και ενώ είμαστε οι πρώτοι που καταθέσαμε πλήρεις φακέλους περίπου δεκαπέντε έργων, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ στο πρόγραμμα....» «Αποτελεί θέμα τιμής, για εμάς, η υλοποίηση της δέσμευσής σας κ. Υπουργέ, για άμεση ένταξη των τεσσάρων έργων που σας έχω καταθέσει. Είναι το ελάχιστο που μπορείτε και πρέπει να πράξετε»

Σελίδα 3 από 5 (42 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
[3]
4
5
Επόμενο