20 Ιουνίου, 2019

Ομιλίες - Άρθρα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«Ας εξετάσουμε τη δυνατότητα μετάθεσης, για λίγους μήνες, της ημερομηνίας διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, προκειμένου να αξιολογήσουμε τη μέχρι τώρα πορεία του ΄΄Καλλικράτη΄΄, να δούμε τις όποιες δυσλειτουργίες, να ξαναδούμε το θέμα των αρμοδιοτήτων και το χωροταξικό», τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προς ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ:
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Οι αγρότες φορολογούνται από το πρώτο ΕΥΡΩ. Πρέπει να στηρίξουμε την αγροτική τάξη, ειδικά τώρα στους δύσκολους καιρούς μέχρι πάρει μπροστά η οικονομία. Η μόνη οικονομία που μπορεί πραγματικά να φέρει πόρους και έσοδα στην Ελλάδα είναι η κτηνοτροφία και η γεωργία»

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Να μην εξοντώσουμε με πρόστιμα τους αγρότες.
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Άλλο μία επιχείρηση που συστηματικά απασχολεί εργαζομένους και κάποιους δεν τους έχει ασφαλισμένους..........και άλλο κάποιος στο χωριό, που χρειάζεται να πάρει για μια μέρα έναν απασχολούμενο για να καθαρίσει το χωράφι του, και γι αυτό αναγκάζεται να χάσει 5 - 6 ημέρες λόγω της γραφειοκρατίας, προκειμένου ν α καταβάλει τις ασφαλιστικές εισφορές»

Ηχηρή παρέμβαση ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ στη ΒΟΥΛΗ, για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε-65
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ηχηρή παρέμβαση ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ στη ΒΟΥΛΗ, για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε-65, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, την κατάθεση σχετικής τροπολογίας από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, με την οποία δεσμεύεται για την κατασκευή του συνόλου του έργου βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ (απευθυνόμενος στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ): Δεν ψηφίσατε ούτε τις μειώσεις τιμών των φαρμάκων, γιατί λέτε ότι διαφωνείτε με την πολιτική των γενοσήμων.
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Όμως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, μου φαίνεται ότι εσείς είστε πραγματικά γενόσημο του παλαιού ΠΑΣΟΚ...και ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε μια πραγματικότητα, ότι αν δεν ακολουθήσετε δική σας πολιτική και ακολουθήσετε την πολιτική που μας έφτασε εδώ, τότε σίγουρα ο ελληνικός λαός θα σας γυρίσει τις πλάτες.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προς ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν πρέπει να δημιουργούμε συνομωσιολογίες και να σπιλώνουμε ολόκληρες παρατάξεις με κατασκευασμένες κατηγορίες, όπως έγινε με το περιβόητο σκάνδαλο Βατοπεδίου»
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Σχετικά με την τροπολογία για τις μειώσεις στις τιμές των φαρμάκων ψηφίζετε ή δεν ψηφίζετε.«Ολίγον έγκυος» δεν υπάρχει. Υπηρετούμε όλοι τους πολίτες, λογοδοτούμε όλοι στους πολίτες, κρινόμαστε από τους πολίτες, αλλά κρινόμαστε και από το θέαμα που προσφέρουμε ως Ελληνικό Κοινοβούλιο»

«ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΥΠΟΥ Α.Ε.Π.Ι. , ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ «ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ», ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ»
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΗ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΗΓΗΤΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ» «ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ KAI ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ»

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η λειτουργία μιας υγιούς αμυντικής βιομηχανίας, είτε κρατικής είτε ιδιωτικής, είναι κάτι που πρέπει να το στηρίξουμε όλοι σε αυτήν τη χώρα.
Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η βούληση της Κυβέρνησης είναι να εξακολουθήσει να υφίσταται η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, αλλά αναδιαρθρωμένη. Δεν θα πρέπει να είναι μια αμυντική βιομηχανία που θα παράγει ελλείμματα και θα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΙΤΣ) έχει και αυτό ανάγκες και πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στα αμιγώς στρατιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα τα οποία έχουν δικαίωμα στην πρόσληψη επικουρικού προσωπικού.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: «ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΟΠΟΙΟΝ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΛΟ Ή ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΕΙΑΣ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ Ε.Ε.»

» ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: «άλλα λέτε στην Αμερική, άλλα στην Πλατεία Αμερικής, άλλα στο Τέξας και στο Μεξικό, άλλα στο Δομοκό.
Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δεν γίνεται έτσι η πολιτική. Άλλες πολιτικές εσωτερικού και άλλες εξωτερικού δεν μπορούν να γίνουν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι….» «στις δημοκρατίες τα θέματα και οι διαφορές δεν λύνονται με απειλές, λύνονται με συνθέσεις. Εμείς δεν φοβόμαστε. Το κόστος που μας αναλογεί στη δημοκρατία και στην πατρίδα, το αναλαμβάνουμε στο ακέραιο. Είμαστε για τα δύσκολα….»

Σελίδα 4 από 5 (42 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
[4]
5
Επόμενο