23 Μαΐου, 2019

Ομιλίες - Άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ»
Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η θέση όλων των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να είναι ξεκάθαρη: Αν θέλουν να ταυτιστεί η ψήφος τους με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, είναι απόλυτα θεμιτό. Να το πουν, όμως, με σαφήνεια. Δεν μπορεί να είναι «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ»...

Το πάθος ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ του ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν μία ώρα αρχύτερα στην εξουσία, που τη βλέπουν όλο να έρχεται και όλο να απομακρύνεται, τους κάνει να είναι αρνητικοί σε πάρα πολλές διατάξεις, που είναι πραγματικά καινοτόμες.
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το μεγαλύτερο ποσοστό των κρατουμένων που ''φεύγουν'' από τις φυλακές, δεν φεύγουν με απόδραση, αλλά σαν κύριοι από την πόρτα... Πρέπει να μάθουμε όλοι, πώς έφυγαν αυτοί οι κακοποιοί και οι τρομοκράτες που είναι σήμερα ελεύθεροι. Ποιοι και πως υπέγραψαν.... Θα έχουμε θύματα και δεν ξέρω ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί και ποιοι οι αυτουργοί αυτών των θυμάτων, από αυτούς που αφήσαμε να φύγουν από την πόρτα, σαν κύριοι με τη γραβατα.

Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΖΗΤΗΣΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ.
Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οι ένστολοι προσφέρουν σημαντικά στον Ελληνικό λαό, πρέπει να αμείβονται με ειδικό, ξεχωριστό μισθολόγιο, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους, και αυτό το απαιτεί και ο Ελληνικός λαός, γιατί καθημερινά αυτοί οι άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προσφέρουν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες, τόνισε ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Απορώ, ειλικρινά, πώς μπορεί κάποιος να θριαμβολογεί όταν η εκλογική του δύναμη μειώνεται τόσο σε ποσοστά όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων. Δεν ξέρω αν θα ζήσετε πραγματικά αυτή τη νίκη που ονειρεύεστε, κύριοι συνάδελφοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Θα σας αφήσουμε να ονειρεύεστε, γιατί μόνο να ονειρεύεστε μπορείτε.

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ
Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Εμείς δεν εμπιστευόμαστε κανέναν παρά μόνο τον ελληνικό λαό και βαδίζουμε με την εμπιστοσύνη του. Νέα «Καστελόριζα» ο ελληνικός λαός δεν τα θέλει γιατί τα πλήρωσε και τα πληρώνει με αίμα, δάκρυα και πόνο ψυχής. Τα πλήρωσε με το 40% απώλειας του εισοδήματός του. Δεν θα ξεγελαστεί από τις ψεύτικες υποσχέσεις του Αρχηγού σας και του κόμματός σας. Είστε προϊόν διαμαρτυρίας. Είστε προϊόν μιας συγκυριακής κατάστασης που επικράτησε στη Χώρα.

Ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερές πολιτικές δυνάμεις, ώστε η επόμενη γενιά των Ελλήνων να αισθάνεται ότι ζει σε μια εντελώς διαφορετική και καλύτερη Χώρα.
Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, κ. Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: Τι «επιχειρείν» να κάνουμε εμείς στο 55% του νομού Τρικάλων (το οποίο αυθαίρετα έχει ενταχθεί στo δίκτυο NATURA 2000), όταν απαγορεύεται σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα; Η αδειοδότηση εντός αυτής της περιοχής είναι τόσο δύσκολη και τόσο γραφειοκρατική που στην ουσία καταντά.......μη αδειοδότηση.

Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι το ελεγχόμενο υπαίθριο εμπόριο, αλλά το παράνομο. Αν δεν ελέγξουμε τους παράνομους, τότε αυτοί θα ζουν σε βάρος των νομίμων. Πρέπει να απομονώσουμε τους «μαϊμού» παραγωγούς και να στηρίξουμε τους πραγματικούς.
Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Υπάρχουν αδικίες. Εμείς, όμως, ερχόμαστε να τις αποκαταστήσουμε και όχι να δημιουργήσουμε καινούργιες. Πρέπει το σύστημα που νομοθετούμε να γίνει αποδεκτό από τους ίδιους τους ανθρώπους που θα το υπηρετήσουν - πωλητές και παραγωγούς - και κυρίως να είναι χρήσιμο στους πολίτες. Η εφαρμογή του νόμου, αναφορικά με τις ασφαλιστικές εισφορές και τους φόρους, πρέπει να είναι αναλογική, τόσο για τους «υπαίθριους» όσο και για τους στεγασμένους έμπορους.

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 1417/235 ΤΟΥ ν. 4015/2011 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥΣ
Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αυτή η Κυβέρνηση δεν φοβάται. Αυτή η Κυβέρνηση δεν συμβιβάζεται, γι’ αυτό και μένει όρθια στα δύσκολα. Για πρώτη φορά, τραπεζίτες, κλινικάρχες Υπουργοί και γενικά άνθρωποι του «συστήματος» είναι στη φυλακή. Γι΄ αυτό, μην κατηγορείτε αυτήν την Κυβέρνηση ότι δεν έχει βούληση να πατάξει τη διαφθορά.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«...ακούγοντας τους συναδέλφους της Αντιπολίτευσης, θυμάμαι μανιάτικα μοιρολόγια. Σαν να λυπούνται που η χώρα πέτυχε κάτι σημαντικό. Έρχονται να πουν ότι περίπου δεν έγινε τίποτα, ξεχνώντας πως ο λόγος που μπήκαμε στο Μνημόνιο, είναι ότι οι αγορές μας έκλεισαν την πόρτα. Στηρίξτε την προσπάθεια που κάνει Χώρα, εκτός .......αν είστε δημιούργημα του μνημονίου και επιζείτε χάρη σε αυτό»

Είναι επικίνδυνο, να ακούγεται πως στην αίθουσα της Ολομέλειας υπάρχουν προδότες και υπερπατριώτες. Θέλω να πιστεύω πως όλοι αγαπάμε την πατρίδα και γι’ αυτή παλεύουμε.
Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πρέπει να θίξουμε το χωροταξικό του Καλλικράτη. Η Βουλή των Ελλήνων, δεν μπορεί να έχει ταμπού. Δεν είναι σωστό τα Τρίκαλα να χωρίζονται σε 4 Δήμους, και η Καρδίτσα με μικρότερη έκταση και το ίδιο γεωγραφικό ανάγλυφο, σε 6. Πώς ένας δήμος θα μπορέσει να συντηρήσει το οδικό του δίκτυο, όταν του υπολογίζουμε τα έσοδα με τα ίδια περίπου κριτήρια που τα υπολογίζουμε για ένα δήμο της Αττικής;

Σελίδα 2 από 5 (42 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
[2]
3
4
5
Επόμενο