31 Μαΐου, 2020

Νέα

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013
Συνάντηση με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, είχε αντιπροσωπεία καθηγητών της ΕΠΑΣ Τρικάλων
Συνάντηση με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, είχε αντιπροσωπεία καθηγητών της ΕΠΑΣ Τρικάλων , οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία που πήρε καταθέτοντας την περασμένη Παρασκευή ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων , προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αρβανιτόπουλο, για το θέμα της αυτοδίκαιης οργανικής τοποθέτησης τους σε ΕΠΑΛ.


Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013
Νέα συνάντηση, κατόπιν παρέμβασης του Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης
Να θυμίσουμε πως σε παλαιότερη μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, του Υπ. Δικαιοσύνης , του βουλευτή κ. Βλαχογιάννη και της Ομοσπονδίας είχε συμφωνηθεί και εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ με σκοπό τη θωράκιση των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας με συστήματα υψίστης ασφαλείας στα προαύλια των φυλακών όπου δεν υπήρχαν καθώς και αλεξίσφαιρα τζάμια στα εξωτερικά φυλάκια των εξωτερικών φρουρών.


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ κ.α. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ.Μαυραγάνη, είχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ακόμη 14 Βουλευτές της Ν.Δ, σήμερα 7 Οκτωβρίου. Οι εν λόγω βουλευτές, είχαν καταθέσει, στις 9-9-13, ερωτήσεις σχετικά με το το επίδομα θέρμανσης και τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013
Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιωάννη ΒΡΟΥΤΣΗ είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Μεταξύ άλλων, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ έθεσε το θέμα της ορθής λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών πιστοποίησης αναπηρίας (ΚΕΠΑ).


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013
Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, σήμερα το πρωί στο γραφείο του.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα λειτουργικότητας του Νοσοκομείου και προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό ενώ παράλληλα συμφώνησαν για νέα συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι τελικές αναδιαρθρώσεις που επίκεινται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.


Σελίδα 7 από 7 (245 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
6
[7]
Επόμενο

Ηλίας Βλαχογιάννης - Υποψήφιος Βουλευτής - Πρώην Νομάρχης Τρικάλων