25 Σεπτεμβρίου, 2018

Νέα

Χωρίς "τσίπα..."
Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ένα τέταρτο ΜΝΗΜΌΝΙΟ που μας φορτώνει φόρους, μέτρα και υποχρεώσεις...

Πλεόνασμα..."πόνου"....
Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Περιμένοντας την παραίτηση του "συνεπούς" και με "μπέσα αριστερού" Ευκλείδη Τσακαλώτου, αν το αφορολόγητο.... μειωθεί...

Ο κ. Τσίπρας δείχνει μια αλαζονεία που δεν ταιριάζει με την σημερινή εποχή. Απλά να θυμηθούμε ότι και το 2009 κάποιοι λέγανε “λεφτά υπάρχουν” και μας έριξαν στα βράχια. Μην πάθουμε πάλι τα ίδια.
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δεν διέψευσα ποτέ κανέναν και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ούτε υποσχέθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω και έκανα περισσότερα από όσα υποσχέθηκα. Θα παλέψω για τα προβλήματα των πολιτών και αυτό το γνωρίζουνε οι πολίτες

Τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών και επισκέψεων σε επιχειρήσεις του Νομού Τρικάλων.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τον κ. Βλαχογιάννη, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην κατασκευή των Δημοτικών Σφαγείων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, συνόδευε ο πρόεδρος κ. Ευθυμίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν να κάνουν με την επιχείρηση. Ο κ. Βλαχογιάννης, σαν Νομάρχης, στήριξε καθοριστικά τους Τρικαλινούς κτηνοτρόφους, που αποτελούν βασικό πυλώνα της ανάπτυξης του Νομού μας.

Επίσκεψη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Υπενθυμίζουμε ότι επί Νομαρχίας του κ. Βλαχογιάννη κατασκευάστηκαν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το οποίο μεταφέρθηκε από το κέντρο της πόλης στο Ριζαριό. Αυτό είχε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους πολίτες του κέντρου της πόλης, οι οποίοι ανακουφίστηκαν από τον θόρυβο των βαρέων οχημάτων, αλλά και οι κεντρικοί οδοί από το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Οι πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα πρέπει να εμπιστευθούν τις πολιτικές δυνάμεις που λένε την αλήθεια και όχι αυτούς που τάζουν πράγματα χωρίς να μπορούν να τα εφαρμόσουν.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Να ψηφίσουν με βάση τη λογική και όχι με θυμό και οργή και να επιλέξουν πρόσωπα που θα τους εκπροσωπούνε επάξια μέσα στη Βουλή. Αν εμπιστευθούν εμένα οι πολίτες, θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματά τους και δεν θα διαψεύσω κανέναν συμπολίτη μου.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων “Τα Κονάκια” στον Άγιο Οικουμένιο, παρευρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά.
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Χαιρέτησε την εκδήλωση, εξήρε το έργο των ανθρώπων του Συλλόγου, οι οποίοι τιμούν και κρατούν ζωντανή την παράδοση του τόπου μας, τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας. Όπως ανέφερε ο κ. Βλαχογιάννης είναι ένας Σύλλογος που εκπροσωπεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της χώρας μας και μέσω των πολλών εκδηλώσεων που πραγματοποιούν διατηρούν την παράδοση και την μεταλαδαμπαδεύουν στις νεότερες γενεές.

Στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Τρικάλων, παρευρέθηκε ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ αναφέρθηκε στις πολλές παρεμβάσεις του υπέρ των συνταξιούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με αναφορές, ερωτήσεις, ομιλίες αλλά και τροπολογίες στη Βουλή, καθώς και τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν οι όποιες μισθολογικές αδικίες έχουν γίνει σε βάρος τους, γεγονός το οποίο όλοι αναγνωρίζουν.

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη οι κάτοικοι στο Πετρωτό, τα Σερβωτά, το Μεγαλοχώρι και τα Μεγάλα Καλύβια
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στις ομιλίες του ο κ. Βλαχογιάννης παρουσιάζει τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για νίκη του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, ζητώντας οι πολίτες να ψηφίσουν με σύνεση και λογική και όχι με οργή και θυμό. Παραδέχεται ότι έγιναν λάθη υπό την πίεση να μην καταρρεύσει η χώρα και ότι από την επομένη των εκλογών θα αποκατασταθούν οι όποιες αδικίες έγιναν.

Την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας επισκέφθηκε o Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος συνομίλησε με παραγωγούς, μικροπωλητές και πολίτες.
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Το κλίμα ήταν για άλλη μια φορά πολύ θετικό για τον κ. Βλαχογιάννη, που για κάποιους είναι ο ¨Νομάρχης των έργων”, για άλλους ο “δικός τους άνθρωπος” και για άλλους ο “φίλος Ηλίας”. Και όλα αυτά διότι υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους, μια σχέση που χτίστηκε πάνω στην αλήθεια και όχι στην υποσχεσιολογία.

Σελίδα 7 από 16 (154 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
6
[7]
8
9
14
15
16
Επόμενο