31 Μαΐου, 2020

Νέα

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014
ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνάντηση των κκ. Βασίλη Κικίλια, Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Χρήστο Σταϊκούρα, Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας, των Βουλευτών Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, Δημήτρη Κυριαζίδη και Θανάση Νταβλούρου, με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού) αναφορικά με την καταβολή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας .


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΤΥΠΟΥ Α
Την πλήρη ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης του έργου “Παρασκευή ξυλοκατασκευών και λυόμενων οικημάτων τύπου Α (δύο δωματίων) από την κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας”, εκ μέρους της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, εκφράζει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
Στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, παρευρέθηκε σήμερα 17-10-2014 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο κ . Χρίστο Μανωλά και τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κ. Τραγαζίκη Ευάγγελο τους οποίους και συγχάρηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Σχολή. Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ευχήθηκε, στην διοίκηση και στο προσωπικό της Σχολής υγεία και καλή συνέχεια στο έργο τους, καθώς και καλή πρόοδο στους νέους σπουδαστές.
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, και Αθανάσιος Νταβλούρος
Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, και Αθανάσιος Νταβλούρος αναφορικά με το χρόνο, τρόπο και ύψος καταβολής των “αναδρομικών”, ύστερα από την έκδοση σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014
Στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο παρευρέθη ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης
Στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο παρευρέθη την 25-09-2014 ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης όπου παρακολούθησε την ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού. Ο Βουλευτής, μετά το πέρας της λειτουργίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής όπου και συνομίλησε με την Ηγουμένη-Μοναχή Ισιδώρα καθώς και με τον νέο Πρωτοσύγκελο Τρικάλων Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση.
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
Ετήσιος Αγιασμός Ακαδημίας ποδοσφαίρου "ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ"
Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στη Μπαλκούρα, παραβρέθηκε σήμερα 20/09/2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στον ετήσιο αγιασμό που τελέστηκε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. ΣΙΝΑΝΗ Χρήστο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, που συνδέεται με μακρά φιλία με τον κ. ΣΙΝΑΝΗ, ενημερώθηκε απο τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τα προβλήματα του Δήμου και το αναπτυξιακό όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής και δεσμεύθηκε για κάθε δυνατή βοήθεια στο δύσκολο έργο της.


Τρίτη 8 Ιουλίου 2014
Στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής, στη Νεράιδα Τρικάλων, παραβρέθηκε στις 06-07-2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, αφού παρακολούθησε τη δοξολογία για την εορτή της Αγίας Κυριακής, έδωσε το παρόν στο πανηγύρι, πλησίον της Ιεράς Μονής, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο ΜΑΡΑΒΑ, καθώς και με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής.


Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014
Στο αντάμωμα των Αργιθεατών, στον Άγιο Βλάσση, παραβρέθηκε χτες 06-07-2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου και του Προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων.
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συμμετέχει από χρόνια στα ανταμώματα των Αργιθεατών και είναι φίλος και συμπαραστάτης τους στα δίκαια αιτήματά τους. Ήταν πρωταγωνιστής στην ένταξη της περιοχής στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ», και δεσμεύτηκε και πάλι για κάθε δυνατή βοήθεια, από τη νέα του θέση.


Κυριακή 29 Ιουνίου 2014
Στο 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, στα Περτουλιώτικα λιβάδια, παραβρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Ο κ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο ΜΟΥΤΣΙΑΝΑ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αναβίωση των εθίμων και την άρτια διοργάνωση σε ακόμη ένα Σαρακατσαναίϊκο Αντάμωμα.


Σάββατο 28 Ιουνίου 2014
Στο 30ο Αντάμωμα Βλάχων, στο Μέτσοβο, παραβρέθηκε σήμερα το βράδυ ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Ο Βουλευτής ήταν προσκεκλημένος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και του Προέδρου της, Μιχάλη ΜΑΓΕΙΡΙΑ με τον οποίο τον συνδέει μακρά και στενή φιλία. Σε δηλώσεις του ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχάρηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σπουδαίο έργο που παράγουν. ΕΡΓΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.


Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ για τη συμπερίληψη των Αστυνομικών Σχολών (Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Αστυνομίας) ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, στο μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του προς τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Παιδείας, Δημοσίας Τάξεων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Σάββατο 31 Μαΐου 2014
ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014
Την ικανοποίηση του για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των τευχών δημοπράτησης έργων του προγράμματος Αλέξανδρος Μπαλτατζής εξέφρασε ο βουλευτης Τρικάλων της Νεας Δημοκρατιας Ηλίας. Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Έργα, τα οποία είχαν μελετηθεί και ενταχθεί στο Πρόγραμμα από το 2010, επί Νομαρχίας Ηλία Βλαχογιάννη, αλλά η δημοπράτηση τους καθυστέρησε, με ευθύνη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης . Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπερειφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, κατάφεραν να επανεντάξουν τα ως άνω έργα στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου.


Τετάρτη 28 Μαΐου 2014
ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ
Σε σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο, συμμετείχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μαζί με τους Βουλευτές της ΝΔ, κ.κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, Σκόνδρα Ασημίνα και Κουτσούμπα Ανδρέα και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λεονταρίδη Θεόφιλο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μόσχο Κορασίδη, τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο Γρηγόρη και τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Οφίδη Αλέξανδρο.


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014
Επίσκεψη ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ σε Αστυνομία και Πυροσβεστική του Νομού Καρδίτσης
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ του νομού Τρικάλων κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλίας, ορισμένος ως τομεάρχης Ευρωεκλογών στο νομό Καρδίτσας, μαζί με τους βουλευτές ΤΣΙΑΡΑ Κων/νο, ΣΚΟΝΔΡΑ Ασημίνα και ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟ Σπύρο καθώς και την Πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. Καρδίτσας ΤΟΛΙΑ Σοφία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, όπου και συνομίλησαν με το προσωπικό για τα προβλήματα που τους απασχολούν.


Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
Στο 16ο μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή παρεβρέθη ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.
Στο 16ο μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή παρεβρέθη ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Στη τελετή παρέστη ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς, ο πρώην Πρωθυπουργός κ Κ. Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και πολλά στελέχη της παράταξης. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Ηλίας Βλαχογιάννης με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή.


Τετάρτη 16 Απριλίου 2014
Εθιμοτυπική επίσκεψη ενόψει των εορτών του Πάσχα
Εθιμοτυπική επίσκεψη ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, όπου και αντάλλαξε ευχές με τον Διευθυντή κ. ΓΡΑΒΑΝΗ Αθανάσιο και το προσωπικό της υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Τρικάλων κ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αθανάσιο. Άκουσε τα προβλήματα, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και υποσχέθηκε τη συνδρομή του όπου είναι εφικτή.


Κυριακή 13 Απριλίου 2014
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ
Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, κ. Σουλτάν Μοχάμετ Αλ Αλί, συναντήθηκε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ως Πρόεδρος της ομάδας φιλίας και συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων με τα ΗΑΕ.


Τρίτη 1 Απριλίου 2014
Στην Ι.Μ. Κορπόβου βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, όπου παρέστη στην 3η Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Βουλευτής, μετά το πέρας της λειτουργίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής όπου και συνομίλησε με την Ηγουμένη-Μοναχή Θεοφυλάκτη, τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Δουσίκου Αγ. Βησσαρίωνος καθώς και με τον πατήρ Βησσαρίων.


Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014
Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ όπου παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ένοπλη επίθεση και απόδραση 11 Αλβανών κρατουμένων, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 2 εξωτερικών φρουρών.


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  19 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΕΣΟΔΩΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Θεοχάρη είχε ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και 18 ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσαν σε μορφή ερώτησης για τη φορολόγηση των αγροτών, την οποία  υπέγραψαν 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.


Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014
Το παρόν έδωσε στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την κοπή πίττας των γυναικών της ΝΔ
Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές και απόψεις για τα τρέχοντα θέματα με τις συναδέλφους βουλευτές και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους. Στην εκδήλωση παρέστη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά.


Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014
Ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ επελέγη ως εισηγητής, εκπροσωπώντας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε ένα από το κρισιμότερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Πρόκειται για το Σχέδιο Νόμου που αφορά την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η επεξεργασία του εν λόγω νομοσχεδίου, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή, από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης, και αναμένεται σύντομα να έρθει για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, με το προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος, ενόψει της συζήτησης του Νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, στο οποίο είναι εισηγητής ο κ. Βλαχογιάννης. Ο βουλευτής άκουσε τα αιτήματα των Πυροσβεστών και δεσμεύτηκε για συνεργασία σε θέματα που τους αφορούν.


Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014
Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, είχε στο γραφείο του, ο βουλευτής του νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον και ζήτησαν πληροφορίες για την επόμενη  μέρα, στον χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας.   Ο κ. Βλαχογιάννης τους ενημέρωσε ότι όπως έχει διαβεβαιώσει η κυβέρνηση, όλοι οι εργαζόμενοι -νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό-, εντός μηνός, θα έχουν ενταχθεί στο νέο φορέα .


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014
Συνάντηση με το Προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου νομού Τρικάλων,είχε σήμερα στο γραφείο του ,ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατιας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών του νομού μας, εξέφρασαν στον βουλευτή την αντίθεσή τους , στην πώληση από τα πολυκαταστήματα τροφίμων των ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Ανέφεραν οτι ήδη η φαρμακευτική δαπάνη έχει μειωθεί σημαντικά, όπως και τα κέρδη του κλάδου τους και πολλά φαρμακεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και ζήτησαν την παρέμβαση του κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.


Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014
Ο Πρωθυπουργός, ο Βλαχογιάννης και … οι “ωραίες” της Νέας Δημοκρατίας
Τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή ενώ είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν και απόψεις -όπως και πολλοί ακόμη παρευρισκόμενοι βουλευτές- για την πολιτική κατάσταση της χώρας.


Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη ΘΕΟΧΑΡΗ, είχε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Αντικείμενο της σύσκεψης-συνάντησης , ήταν η εξέταση των προβλημάτων από την τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων από τους αγρότες και η συζήτηση των προτάσεων που κατέθεσε ομάδα βουλευτών του κόμματός  της ΝΔ.


Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014
Στην ετήσια κοπή της πίτας των Πολυθεατών Αθήνας, παραβρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και του προέδρου τους Ανδρέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχάρηκε τους Πολυθεάτες για το έργο τους και την συνεχή προσπάθεια ενδυνάμωσης των δεσμών τους, με την ιδιαίτερη πατρίδα τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο χρόνο.
Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013
Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης
Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΑΛΕΞΙΟ και ΣΕΡΑΦΕΙΜ, στον Αντιπερειφερειαρχη Τρικάλων Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ, στους Δήμαρχους Τρικαίων Χρήστο ΛΑΠΠΑ και Καλαμπάκας Τάκη ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ και στο Αστυνομικό Τμήμα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.


Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013
Σε σύσκεψη, για τη Λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας,έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Σε σύσκεψη, για τη Λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, υπό τον Υπουργό κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ, συμμετοχή Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου, της Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και Υπηρεσιακών Παραγόντων, έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013
Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)
Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) όπου του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διοργάνωση του Πανελληνίου Ανταμώματος που λαμβάνει χώρα στο Περτούλι Τρικάλων.


Σελίδα 6 από 7 (245 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
5
[6]
7
Επόμενο

Ηλίας Βλαχογιάννης - Υποψήφιος Βουλευτής - Πρώην Νομάρχης Τρικάλων