20 Ιουνίου, 2019

Νέα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝΔΙΑ
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν.Τρικάλων) και Δημήτρης Κυριαζίδης (Ν.Δράμας), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνάντηση των κκ. Βασίλη Κικίλια, Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Χρήστο Σταϊκούρα, Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας, των Βουλευτών Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, Δημήτρη Κυριαζίδη και Θανάση Νταβλούρου, με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού) αναφορικά με την καταβολή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας .

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΤΥΠΟΥ Α
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Την πλήρη ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης του έργου “Παρασκευή ξυλοκατασκευών και λυόμενων οικημάτων τύπου Α (δύο δωματίων) από την κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας”, εκ μέρους της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, εκφράζει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, παρευρέθηκε σήμερα 17-10-2014 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο κ . Χρίστο Μανωλά και τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κ. Τραγαζίκη Ευάγγελο τους οποίους και συγχάρηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Σχολή. Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ευχήθηκε, στην διοίκηση και στο προσωπικό της Σχολής υγεία και καλή συνέχεια στο έργο τους, καθώς και καλή πρόοδο στους νέους σπουδαστές.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, και Αθανάσιος Νταβλούρος
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, και Αθανάσιος Νταβλούρος αναφορικά με το χρόνο, τρόπο και ύψος καταβολής των “αναδρομικών”, ύστερα από την έκδοση σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο παρευρέθη ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο παρευρέθη την 25-09-2014 ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης όπου παρακολούθησε την ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού. Ο Βουλευτής, μετά το πέρας της λειτουργίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής όπου και συνομίλησε με την Ηγουμένη-Μοναχή Ισιδώρα καθώς και με τον νέο Πρωτοσύγκελο Τρικάλων Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση.

Σελίδα 16 από 20 (197 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
14
15
[16]
17
18
19
20
Επόμενο