17 Φεβρουαρίου, 2019

Νέα

Στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής, στη Νεράιδα Τρικάλων, παραβρέθηκε στις 06-07-2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, αφού παρακολούθησε τη δοξολογία για την εορτή της Αγίας Κυριακής, έδωσε το παρόν στο πανηγύρι, πλησίον της Ιεράς Μονής, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο ΜΑΡΑΒΑ, καθώς και με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής.

Στο αντάμωμα των Αργιθεατών, στον Άγιο Βλάσση, παραβρέθηκε χτες 06-07-2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου και του Προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων.
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συμμετέχει από χρόνια στα ανταμώματα των Αργιθεατών και είναι φίλος και συμπαραστάτης τους στα δίκαια αιτήματά τους. Ήταν πρωταγωνιστής στην ένταξη της περιοχής στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ», και δεσμεύτηκε και πάλι για κάθε δυνατή βοήθεια, από τη νέα του θέση.

Στο 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, στα Περτουλιώτικα λιβάδια, παραβρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο κ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο ΜΟΥΤΣΙΑΝΑ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αναβίωση των εθίμων και την άρτια διοργάνωση σε ακόμη ένα Σαρακατσαναίϊκο Αντάμωμα.

Στο 30ο Αντάμωμα Βλάχων, στο Μέτσοβο, παραβρέθηκε σήμερα το βράδυ ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο Βουλευτής ήταν προσκεκλημένος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και του Προέδρου της, Μιχάλη ΜΑΓΕΙΡΙΑ με τον οποίο τον συνδέει μακρά και στενή φιλία. Σε δηλώσεις του ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχάρηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σπουδαίο έργο που παράγουν. ΕΡΓΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ για τη συμπερίληψη των Αστυνομικών Σχολών (Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Αστυνομίας) ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, στο μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του προς τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Παιδείας, Δημοσίας Τάξεων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Την ικανοποίηση του για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των τευχών δημοπράτησης έργων του προγράμματος Αλέξανδρος Μπαλτατζής εξέφρασε ο βουλευτης Τρικάλων της Νεας Δημοκρατιας Ηλίας. Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έργα, τα οποία είχαν μελετηθεί και ενταχθεί στο Πρόγραμμα από το 2010, επί Νομαρχίας Ηλία Βλαχογιάννη, αλλά η δημοπράτηση τους καθυστέρησε, με ευθύνη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης . Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπερειφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, κατάφεραν να επανεντάξουν τα ως άνω έργα στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ
Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε σύσκεψη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο, συμμετείχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μαζί με τους Βουλευτές της ΝΔ, κ.κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, Σκόνδρα Ασημίνα και Κουτσούμπα Ανδρέα και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λεονταρίδη Θεόφιλο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μόσχο Κορασίδη, τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο Γρηγόρη και τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Οφίδη Αλέξανδρο.

Επίσκεψη ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ σε Αστυνομία και Πυροσβεστική του Νομού Καρδίτσης
Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ του νομού Τρικάλων κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Ηλίας, ορισμένος ως τομεάρχης Ευρωεκλογών στο νομό Καρδίτσας, μαζί με τους βουλευτές ΤΣΙΑΡΑ Κων/νο, ΣΚΟΝΔΡΑ Ασημίνα και ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟ Σπύρο καθώς και την Πρόεδρο της Ν.Ο.Δ.Ε. Καρδίτσας ΤΟΛΙΑ Σοφία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, όπου και συνομίλησαν με το προσωπικό για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Σελίδα 15 από 18 (173 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
12
13
14
[15]
16
17
18
Επόμενο