17 Φεβρουαρίου, 2019

Νέα

Στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, παρευρέθηκε σήμερα 17-10-2014 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο κ . Χρίστο Μανωλά και τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κ. Τραγαζίκη Ευάγγελο τους οποίους και συγχάρηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Σχολή. Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ευχήθηκε, στην διοίκηση και στο προσωπικό της Σχολής υγεία και καλή συνέχεια στο έργο τους, καθώς και καλή πρόοδο στους νέους σπουδαστές.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, και Αθανάσιος Νταβλούρος
Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα είχαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, Δημήτρης Κυριαζίδης, και Αθανάσιος Νταβλούρος αναφορικά με το χρόνο, τρόπο και ύψος καταβολής των “αναδρομικών”, ύστερα από την έκδοση σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο παρευρέθη ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο παρευρέθη την 25-09-2014 ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης όπου παρακολούθησε την ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού. Ο Βουλευτής, μετά το πέρας της λειτουργίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής όπου και συνομίλησε με την Ηγουμένη-Μοναχή Ισιδώρα καθώς και με τον νέο Πρωτοσύγκελο Τρικάλων Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Νάση.

Ετήσιος Αγιασμός Ακαδημίας ποδοσφαίρου "ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ"
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στη Μπαλκούρα, παραβρέθηκε σήμερα 20/09/2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στον ετήσιο αγιασμό που τελέστηκε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. ΣΙΝΑΝΗ Χρήστο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, που συνδέεται με μακρά φιλία με τον κ. ΣΙΝΑΝΗ, ενημερώθηκε απο τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τα προβλήματα του Δήμου και το αναπτυξιακό όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής και δεσμεύθηκε για κάθε δυνατή βοήθεια στο δύσκολο έργο της.

Σελίδα 14 από 18 (173 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
12
13
[14]
15
16
17
18
Επόμενο