20 Ιουνίου, 2019

Νέα

Στην τηλεοπτική εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Στην τηλεοπτική εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, μιλώντας για το κυβερνητικό έργο της τελευταίας τριετίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όλοι μας θα πρέπει να αναλογιστούμε που ήταν η χώρα το 2012, δηλαδή στο χείλος του γκρεμού και που είναι σήμερα. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με σύνεση και όχι με οργή και θυμό, προκειμένου η χώρα μας να μην μπει σε περιπέτειες.

Στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ του νομού μας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, επισκέφθηκε την 04-01-2015 τα χωριά του πρώην δήμου Κλεινού
Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους για τη νέα χρονιά, συζήτησε σε θερμό κλίμα για τα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή επίλυσή τους, όπως άλλωστε έπραξε μέχρι τώρα. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι θυσίες τους δεν θα πάνε χαμένες και η επόμενη μέρα θα είναι μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας.

Απάντηση ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ σε ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, για τον Ε-65.
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65» ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «επί δεκαετία αγωνίζομαι για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατήσω προς αυτή την κατεύθυνση.Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτών για τη δημιουργία εντυπώσεων....»

Τις εκδηλώσεις στη Σωτήρα για την "γουρνοχαρά", παρακολούθησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης.
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ο κ. Βλαχογιάννης συγχάρηκε θερμά τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Σωτήρας για τη σπουδαία πρωτοβουλία τους, να αναβιώσουν ένα πανάρχαιο έθιμο, βαθειά συνδεδεμένο με την Ελληνική ύπαιθρο και τη γιορτή των Χριστουγέννων και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, όπως και με τους πολλούς επισκέπτες.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τροπολογία κατέθεσαν τέσσερις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων οι συντοπίτες Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, για απαγόρευση πλειστηριασμών ακινήτων οφειλετών, που χρησιμεύουν ως κύρια κατοικία τους και δηλώθηκε ως τέτοια στην τελευταία δήλωση φόρου εισοδήματός τους, υπό τον όρο ότι εξακολουθούν να συντρέχουν οι λοιπές προϋποθέσεις του Νομου.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Οι εργαζόμενοι στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε., οι οποίοι είχαν προσληφθεί το 2009, απολύθηκαν το Δεκέμβριο 2010, με απόφαση της τότε Κυβέρνησης και η εταιρεία τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, ενώ οι εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί παλαιότερα, μετατάχθηκαν σε άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου.....

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ, ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΖΗΤΟΥΝ την παράταση κατά δυο μήνες, της ημεροχρονολογιας υποχρεωτικής ένταξης των ταμείων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α και του ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ιδρυμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Ε.Α.Π.Ι.Ε.Ν.), στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.),όπως και αυτή του τελευταίου εδαφίου περί της αυτοδίκαιης μετατροπής των ανωτέρω σε ΝΠΙΔ, ήτοι μέχρι 28-2-15.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

«Στην εποχή της πληροφορίας, η πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία μέσω των Τηλεοπτικών Σταθμών Πανελλαδικής Εμβέλειας, δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά κοινωνικό αγαθό.»

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΨΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ»
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σχολεία του Νομού Τρικάλων υποδέχτηκε στη Βουλή, τους τελευταίους μήνες, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Κατά την ξενάγηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών στους χώρους του Κοινοβουλίου, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν τόσο την εκπαίδευση, όσο και την καθημερινότητά τους.

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Mohamed Majed Alali συναντήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με την ιδιότητα του προέδρου της ομάδας φιλίας και συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων μεταξύ των δύο χωρών.
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα δύο κράτη και συμφωνήθηκε η τακτικότερη μεταξύ τους συνεργασία με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων.

Σελίδα 14 από 20 (197 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
13
[14]
15
16
18
19
20
Επόμενο