19 Ιουλίου, 2018

Νέα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  19 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΕΣΟΔΩΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Θεοχάρη είχε ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και 18 ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσαν σε μορφή ερώτησης για τη φορολόγηση των αγροτών, την οποία  υπέγραψαν 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το παρόν έδωσε στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την κοπή πίττας των γυναικών της ΝΔ
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές και απόψεις για τα τρέχοντα θέματα με τις συναδέλφους βουλευτές και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους. Στην εκδήλωση παρέστη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά.

Ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ επελέγη ως εισηγητής, εκπροσωπώντας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε ένα από το κρισιμότερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πρόκειται για το Σχέδιο Νόμου που αφορά την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η επεξεργασία του εν λόγω νομοσχεδίου, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή, από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης, και αναμένεται σύντομα να έρθει για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, με το προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος, ενόψει της συζήτησης του Νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, στο οποίο είναι εισηγητής ο κ. Βλαχογιάννης. Ο βουλευτής άκουσε τα αιτήματα των Πυροσβεστών και δεσμεύτηκε για συνεργασία σε θέματα που τους αφορούν.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, είχε στο γραφείο του, ο βουλευτής του νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον και ζήτησαν πληροφορίες για την επόμενη  μέρα, στον χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας.   Ο κ. Βλαχογιάννης τους ενημέρωσε ότι όπως έχει διαβεβαιώσει η κυβέρνηση, όλοι οι εργαζόμενοι -νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό-, εντός μηνός, θα έχουν ενταχθεί στο νέο φορέα .

Συνάντηση με το Προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου νομού Τρικάλων,είχε σήμερα στο γραφείο του ,ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατιας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών του νομού μας, εξέφρασαν στον βουλευτή την αντίθεσή τους , στην πώληση από τα πολυκαταστήματα τροφίμων των ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Ανέφεραν οτι ήδη η φαρμακευτική δαπάνη έχει μειωθεί σημαντικά, όπως και τα κέρδη του κλάδου τους και πολλά φαρμακεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και ζήτησαν την παρέμβαση του κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.

Ο Πρωθυπουργός, ο Βλαχογιάννης και … οι “ωραίες” της Νέας Δημοκρατίας
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή ενώ είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν και απόψεις -όπως και πολλοί ακόμη παρευρισκόμενοι βουλευτές- για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη ΘΕΟΧΑΡΗ, είχε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αντικείμενο της σύσκεψης-συνάντησης , ήταν η εξέταση των προβλημάτων από την τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων από τους αγρότες και η συζήτηση των προτάσεων που κατέθεσε ομάδα βουλευτών του κόμματός  της ΝΔ.

Στην ετήσια κοπή της πίτας των Πολυθεατών Αθήνας, παραβρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και του προέδρου τους Ανδρέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχάρηκε τους Πολυθεάτες για το έργο τους και την συνεχή προσπάθεια ενδυνάμωσης των δεσμών τους, με την ιδιαίτερη πατρίδα τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο χρόνο.

Σελίδα 14 από 15 (148 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
9
10
11
12
13
[14]
15
Επόμενο