18 Οκτωβρίου, 2018

Νέα

Ετήσιος Αγιασμός Ακαδημίας ποδοσφαίρου "ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ"
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στη Μπαλκούρα, παραβρέθηκε σήμερα 20/09/2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στον ετήσιο αγιασμό που τελέστηκε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. ΣΙΝΑΝΗ Χρήστο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, που συνδέεται με μακρά φιλία με τον κ. ΣΙΝΑΝΗ, ενημερώθηκε απο τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τα προβλήματα του Δήμου και το αναπτυξιακό όραμα της νέας Δημοτικής Αρχής και δεσμεύθηκε για κάθε δυνατή βοήθεια στο δύσκολο έργο της.

Στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής, στη Νεράιδα Τρικάλων, παραβρέθηκε στις 06-07-2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, αφού παρακολούθησε τη δοξολογία για την εορτή της Αγίας Κυριακής, έδωσε το παρόν στο πανηγύρι, πλησίον της Ιεράς Μονής, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο ΜΑΡΑΒΑ, καθώς και με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς, με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής.

Στο αντάμωμα των Αργιθεατών, στον Άγιο Βλάσση, παραβρέθηκε χτες 06-07-2014, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου και του Προέδρου της πανελλήνιας ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων.
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συμμετέχει από χρόνια στα ανταμώματα των Αργιθεατών και είναι φίλος και συμπαραστάτης τους στα δίκαια αιτήματά τους. Ήταν πρωταγωνιστής στην ένταξη της περιοχής στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ», και δεσμεύτηκε και πάλι για κάθε δυνατή βοήθεια, από τη νέα του θέση.

Στο 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων, στα Περτουλιώτικα λιβάδια, παραβρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο κ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο ΜΟΥΤΣΙΑΝΑ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αναβίωση των εθίμων και την άρτια διοργάνωση σε ακόμη ένα Σαρακατσαναίϊκο Αντάμωμα.

Στο 30ο Αντάμωμα Βλάχων, στο Μέτσοβο, παραβρέθηκε σήμερα το βράδυ ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο Βουλευτής ήταν προσκεκλημένος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και του Προέδρου της, Μιχάλη ΜΑΓΕΙΡΙΑ με τον οποίο τον συνδέει μακρά και στενή φιλία. Σε δηλώσεις του ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχάρηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σπουδαίο έργο που παράγουν. ΕΡΓΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2014 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ για τη συμπερίληψη των Αστυνομικών Σχολών (Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Αστυνομίας) ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, στο μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις του προς τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Παιδείας, Δημοσίας Τάξεων και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σελίδα 13 από 16 (157 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
10
11
12
[13]
14
15
16
Επόμενο