19 Ιουλίου, 2018

Νέα

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων “Τα Κονάκια” στον Άγιο Οικουμένιο, παρευρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά.
Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Χαιρέτησε την εκδήλωση, εξήρε το έργο των ανθρώπων του Συλλόγου, οι οποίοι τιμούν και κρατούν ζωντανή την παράδοση του τόπου μας, τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας. Όπως ανέφερε ο κ. Βλαχογιάννης είναι ένας Σύλλογος που εκπροσωπεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της χώρας μας και μέσω των πολλών εκδηλώσεων που πραγματοποιούν διατηρούν την παράδοση και την μεταλαδαμπαδεύουν στις νεότερες γενεές.

Στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Τρικάλων, παρευρέθηκε ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ αναφέρθηκε στις πολλές παρεμβάσεις του υπέρ των συνταξιούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με αναφορές, ερωτήσεις, ομιλίες αλλά και τροπολογίες στη Βουλή, καθώς και τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν οι όποιες μισθολογικές αδικίες έχουν γίνει σε βάρος τους, γεγονός το οποίο όλοι αναγνωρίζουν.

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη οι κάτοικοι στο Πετρωτό, τα Σερβωτά, το Μεγαλοχώρι και τα Μεγάλα Καλύβια
Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Στις ομιλίες του ο κ. Βλαχογιάννης παρουσιάζει τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για νίκη του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, ζητώντας οι πολίτες να ψηφίσουν με σύνεση και λογική και όχι με οργή και θυμό. Παραδέχεται ότι έγιναν λάθη υπό την πίεση να μην καταρρεύσει η χώρα και ότι από την επομένη των εκλογών θα αποκατασταθούν οι όποιες αδικίες έγιναν.

Την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας επισκέφθηκε o Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος συνομίλησε με παραγωγούς, μικροπωλητές και πολίτες.
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Το κλίμα ήταν για άλλη μια φορά πολύ θετικό για τον κ. Βλαχογιάννη, που για κάποιους είναι ο ¨Νομάρχης των έργων”, για άλλους ο “δικός τους άνθρωπος” και για άλλους ο “φίλος Ηλίας”. Και όλα αυτά διότι υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους, μια σχέση που χτίστηκε πάνω στην αλήθεια και όχι στην υποσχεσιολογία.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την θερμότατη υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι στον πρώην Δήμο Καλλιδένδρου, ήταν ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.
Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Το κλίμα ήταν πράγματι ενθουσιώδες με τους κατοίκους να χειροκροτούν θερμά τον κ. Βλαχογιάννη, ο οποίος με τις παρεμβάσεις του ως Νομάρχης Τρικάλων πραγματοποίησε στην ευρύτερη περιοχή πολλά έργα. Είναι κάτι που του το αναγνωρίζουνε όλοι, όπως και την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση με ερωτήσεις και ομιλίες φέρνοντας στην Ελληνική Βουλή πολλά θέματα που είχανε να κάνουνε με επαγγελματικές τάξεις και νοικοκυριά.

Αισιόδοξος ότι η Ν.Δ. τελικά θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Bουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

“Υπάρχουν κοινωνικές τάξεις που υποφέρουν και αν ακούμε και τέτοια νομίζω ότι πλέον προσβάλλουμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Παίζουν με τον πόνο των πολιτών. Τάζουν τα πάντα στους πάντες, υπόσχονται ότι θα επαναπροσλάβουν υπαλλήλους, θα δώσουν δωρεάν ρεύμα…. Λίγη τσίπα και σεβασμός για αυτούς που υποφέρουν. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαστε στην Ευρώπη και υπάρχουν κανόνες. Μονομερείς ενέργειες δεν γίνονται και αυτά είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να αποπροσανατολίσουν το λαό”.

Θερμή υποδοχή, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο Νομό Τρικάλων και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής, επεφύλαξαν οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας στον υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Συγκεκριμένα ο κ. Βλαχογιάννης επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πηνειάδα, Ζάρκο, Κεραμίδι, Παναγίτσα, Γριζάνο και Κρήνη, συνεχίζοντας έτσι την επαφή του με κατοίκους όλου του Νομού, κάτι που έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια, συζητώντας με τους τρικαλινούς πολίτες για καίρια ζητήματα.

Επίσκεψη στις Φυλακές Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό της εξωτερικής και εσωτερικής φρουράς του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μάλιστα ο κ. Βλαχογιάννης ήταν ο εισηγητής της Ν.Δ. στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επίσης σε τροπολογία της κυβέρνησης για τους μισθούς και τα επιδόματα των δικαστικών, ο κ. Βλαχογιάννης είχε ασκήσει βέτο λέγοντας ότι δεν θα το ψηφίσει εάν δεν ισχύσει το ίδιο και για τους ένστολους.

Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται καθημερινά.
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο κ. Βλαχογιάννης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, ο οποίος μάλιστα τον προλόγιζε, περιόδευσε στην περιοχή του πρώην Δήμου Πιαλείων και του Δήμου Πύλης και συγκεκριμένα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραπόταμος, Λιλή – Δροσοπηγή, Φήκη, Πιαλεία, Φιλύρα και Άγιος Βησσαρίωνας.

Στήριξη στον υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, εκφράζει και το γυναικείο φύλλο. Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με γυναίκες από το μορφωτικό σύλλογο Ράξας
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν στον κ. Βουλευτή ζητήματα που αφορούν στην δύσκολη καθημερινότητά τους και στην αγωνία τους για το αύριο και το μέλλον των παιδιών τους. Ο κ. Βλαχογιάννης υπογράμμισε ότι οι πολίτες είναι που θα καθορίσουν το αύριο της χώρας, ψηφίζοντας αυτούς που λένε την αλήθεια και όχι αυτούς που τάζουν “λαγούς με πετραχείλια”, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την ομαλή πορεία της χώρας.

Σελίδα 7 από 15 (148 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
6
[7]
8
9
13
14
15
Επόμενο