19 Ιουλίου, 2018

Νέα

Η "αναθεωρητική" πολιτική της Τουρκίας
Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Με ανησυχία παρακολουθούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες,τις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας

Κι αυτοί το.... βιολί τους.....
Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αν πολλοί ακόμα αναρωτιούνται "ποιους θέλουν στην κυβέρνηση οι ξένοι", δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στην κατάσταση γύρω μας.

" Φοβού "τις .... "περήφανες" διαπραγματεύσεις
Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Αν είναι δυνατόν να συζητάμε 94 χρόνια μετά, την "πλήρη εφαρμογή" της Συνθήκης της Λωζάνης....

"Λόγια" και... "έργα.."
Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Είχαν υποσχεθεί στους ένστολους ,την πλήρη αποκατάσταση των μισθολογικών τους απωλειών, βάσει και της σχετικής απόφασης του Σ.τ.Ε....

Χωρίς "τσίπα..."
Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ένα τέταρτο ΜΝΗΜΌΝΙΟ που μας φορτώνει φόρους, μέτρα και υποχρεώσεις...

Πλεόνασμα..."πόνου"....
Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Περιμένοντας την παραίτηση του "συνεπούς" και με "μπέσα αριστερού" Ευκλείδη Τσακαλώτου, αν το αφορολόγητο.... μειωθεί...

Ο κ. Τσίπρας δείχνει μια αλαζονεία που δεν ταιριάζει με την σημερινή εποχή. Απλά να θυμηθούμε ότι και το 2009 κάποιοι λέγανε “λεφτά υπάρχουν” και μας έριξαν στα βράχια. Μην πάθουμε πάλι τα ίδια.
Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δεν διέψευσα ποτέ κανέναν και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Ούτε υποσχέθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω και έκανα περισσότερα από όσα υποσχέθηκα. Θα παλέψω για τα προβλήματα των πολιτών και αυτό το γνωρίζουνε οι πολίτες

Τα Δημοτικά Σφαγεία Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών και επισκέψεων σε επιχειρήσεις του Νομού Τρικάλων.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τον κ. Βλαχογιάννη, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην κατασκευή των Δημοτικών Σφαγείων στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, συνόδευε ο πρόεδρος κ. Ευθυμίου, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν να κάνουν με την επιχείρηση. Ο κ. Βλαχογιάννης, σαν Νομάρχης, στήριξε καθοριστικά τους Τρικαλινούς κτηνοτρόφους, που αποτελούν βασικό πυλώνα της ανάπτυξης του Νομού μας.

Επίσκεψη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Υπενθυμίζουμε ότι επί Νομαρχίας του κ. Βλαχογιάννη κατασκευάστηκαν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το οποίο μεταφέρθηκε από το κέντρο της πόλης στο Ριζαριό. Αυτό είχε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους πολίτες του κέντρου της πόλης, οι οποίοι ανακουφίστηκαν από τον θόρυβο των βαρέων οχημάτων, αλλά και οι κεντρικοί οδοί από το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Οι πολίτες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα πρέπει να εμπιστευθούν τις πολιτικές δυνάμεις που λένε την αλήθεια και όχι αυτούς που τάζουν πράγματα χωρίς να μπορούν να τα εφαρμόσουν.
Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Να ψηφίσουν με βάση τη λογική και όχι με θυμό και οργή και να επιλέξουν πρόσωπα που θα τους εκπροσωπούνε επάξια μέσα στη Βουλή. Αν εμπιστευθούν εμένα οι πολίτες, θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματά τους και δεν θα διαψεύσω κανέναν συμπολίτη μου.

Σελίδα 6 από 15 (148 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
5
[6]
7
8
13
14
15
Επόμενο