20 Ιουλίου, 2019

Νέα

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
Θερμή υποδοχή, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο Νομό Τρικάλων και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής, επεφύλαξαν οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας στον υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη
Συγκεκριμένα ο κ. Βλαχογιάννης επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Πηνειάδα, Ζάρκο, Κεραμίδι, Παναγίτσα, Γριζάνο και Κρήνη, συνεχίζοντας έτσι την επαφή του με κατοίκους όλου του Νομού, κάτι που έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια, συζητώντας με τους τρικαλινούς πολίτες για καίρια ζητήματα.


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015
Επίσκεψη στις Φυλακές Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με το προσωπικό της εξωτερικής και εσωτερικής φρουράς του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Μάλιστα ο κ. Βλαχογιάννης ήταν ο εισηγητής της Ν.Δ. στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επίσης σε τροπολογία της κυβέρνησης για τους μισθούς και τα επιδόματα των δικαστικών, ο κ. Βλαχογιάννης είχε ασκήσει βέτο λέγοντας ότι δεν θα το ψηφίσει εάν δεν ισχύσει το ίδιο και για τους ένστολους.


Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015
Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται καθημερινά.
Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο κ. Βλαχογιάννης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, ο οποίος μάλιστα τον προλόγιζε, περιόδευσε στην περιοχή του πρώην Δήμου Πιαλείων και του Δήμου Πύλης και συγκεκριμένα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραπόταμος, Λιλή – Δροσοπηγή, Φήκη, Πιαλεία, Φιλύρα και Άγιος Βησσαρίωνας.


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
Στήριξη στον υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, εκφράζει και το γυναικείο φύλλο. Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με γυναίκες από το μορφωτικό σύλλογο Ράξας
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν στον κ. Βουλευτή ζητήματα που αφορούν στην δύσκολη καθημερινότητά τους και στην αγωνία τους για το αύριο και το μέλλον των παιδιών τους. Ο κ. Βλαχογιάννης υπογράμμισε ότι οι πολίτες είναι που θα καθορίσουν το αύριο της χώρας, ψηφίζοντας αυτούς που λένε την αλήθεια και όχι αυτούς που τάζουν “λαγούς με πετραχείλια”, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την ομαλή πορεία της χώρας.


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
Ενθουσιώδης ήταν για άλλη μια φορά η υποδοχή των κατοίκων στον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, κατά την προεκλογική του περιοδεία.
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 13-01-2015, ο κ. Βλαχογιάννης περιόδευσε σε χωριά του πρώην Δήμου Γόμφων, Δροσερό, Μουριά, Πηγή, Λυγαριά, Γόμφοι και Παλαιομονάστηρο, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο για την επανεκλογή του στη Βουλή και μάλιστα πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
Θερμά υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Φαρσάλων που έλκουν την καταγωγή τους από το Νομό Τρικάλων, τον υποψήφιο Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, κατά την εκεί επίσκεψή του την Τρίτη 13-01-2015.
Το κλίμα για τον κ. Βλαχογιάννη ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, μιας και όλοι αναγνώρισαν στον κ. Βλαχογιάννη το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσε σε ολόκληρο το Νομό Τρικάλων στα οχτώ χρόνια που ήταν Νομάρχης Τρικάλων, αλλά και την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση με ομιλίες και ερωτήσεις στη Βουλή ως Βουλευτής Τρικάλων.


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
Πολύ περισσότερο από ικανοποιητική όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου ήταν η προεκλογική περιοδεία του Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου κ. Ηλία Βλαχογιάννη.
Ο κ. Βλαχογιάννης την Δευτέρα 12-01-2015 επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Παραληθαίων και συνοικίες του Δήμου Τρικκαίων και πιο συγκεκριμένα το Αρδάνι, τον Πλάτανο, το Ρίζωμα, τη Ράξα, τη Σωτήρα και τη Λεπτοκαρυά, όπου οι πολίτες ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί προς τον κ. Βλαχογιάννη, τον οποίο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Συνάντηση με τους εκπροσώπους φορτηγών αυτοκινήτων στο πολιτικό του γραφείο, είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους αυτοκινητιστές, με τον κ. Βλαχογιάννη να τονίζει ότι συμπαρίσταται στην αγωνία τους για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και ότι θα είναι μπροστάρης για την επίλυσή τους.


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Με εκκλησιασμό στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Παναγίας ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 11-01-2015 το πρόγραμμα της προεκλογικής περιοδείας του Βουλευτή της Ν.Δ. και εκ νέου υποψηφίου κ. Ηλία Βλαχογιάννη
Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι στον κ. Βλαχογιάννη ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδη, με χειροκροτήματα, αλλά και μηνύματα ότι θα είναι και πάλι πρώτος σε ψήφους βουλευτής στο Νομό Τρικάλων γιατί πραγματικά το αξίζει.


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλομοίρα, Ελάφι, Κρύα Βρύση και Διάβα βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, τον οποίον οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και θέρμη.
Και είναι το ίδιο κλίμα που ο κ. Βλαχογιάννης συναντά κατά την προεκλογική του περιοδεία σε περιοχές του Νομού από τους κατοίκους, οι οποίοι αναγνωρίζουν τα όσα έχει προσφέρει στο Νομό. Αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια που τον διακατέχει ως άνθρωπο και τις αλήθειες που έχει πει.


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Βυτουμά, Αγίας Παρασκευής, Περιστέρας, Σαρακίνας, Θεόπετρας και Βασιλικής, επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Ο κ. Βλαχογιάννης συναντήθηκε με επαγγελματίες και πολίτες των παραπάνω περιοχών και συνομίλησε μαζί τους για τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αλλά και για θέματα που αφορούν στο Νομό Τρικάλων.


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε στο πλαίσιο των τακτικών του επαφών με τα Σώματα Ασφαλείας του Νομού, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Μάλιστα ο κ. Βλαχογιάννης ήταν ο εισηγητής της Ν.Δ. στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επίσης σε τροπολογία της κυβέρνησης για τους μισθούς και τα επιδόματα των δικαστικών, ο κ. Βλαχογιάννης είχε ασκήσει βέτο λέγοντας ότι δεν θα το ψηφίσει εάν δεν ισχύσει το ίδιο και για τους ένστολους.
Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015
Καθημερινά συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Νομού Τρικάλων και τις επαφές του με τους πολίτες, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Την Πέμπτη 08-01-2015 επισκέφθηκε το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, το Μικρό Κεφαλόβρυσο, το Διαλεχτό, τη Μεγάρχη και το Καλονέρι. Οι πολίτες από άκρη σε άκρη του Νομού τον υποδέχονται θερμά, μιας και στο πρόσωπό του βλέπουν από τη μία τον “φίλο” Ηλία Βλαχογιάννη που δεν περιμένει τις προεκλογικές περιόδους για να επισκεφθεί τα χωριά τους και από την άλλη τον άνθρωπο που διεκδικεί για αυτούς, διεκδικεί για τα συμφέροντα του Νομού.


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο κ. Βλαχογιάννης περιόδευσε στην περιοχή των Χασίων
Θερμής υποδοχής τυχαίνει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέπτεται καθημερινά, όπως άλλωστε έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής συνεχίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αποκτηθεί με τους πολίτες του Νομού.


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
Στην τηλεοπτική εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης
Στην τηλεοπτική εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, μιλώντας για το κυβερνητικό έργο της τελευταίας τριετίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι όλοι μας θα πρέπει να αναλογιστούμε που ήταν η χώρα το 2012, δηλαδή στο χείλος του γκρεμού και που είναι σήμερα. Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με σύνεση και όχι με οργή και θυμό, προκειμένου η χώρα μας να μην μπει σε περιπέτειες.


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015
Στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ του νομού μας κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, επισκέφθηκε την 04-01-2015 τα χωριά του πρώην δήμου Κλεινού
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους για τη νέα χρονιά, συζήτησε σε θερμό κλίμα για τα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή επίλυσή τους, όπως άλλωστε έπραξε μέχρι τώρα. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι θυσίες τους δεν θα πάνε χαμένες και η επόμενη μέρα θα είναι μια καλύτερη μέρα για την πατρίδα μας.


Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014
Απάντηση ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ σε ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, για τον Ε-65.
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65» ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «επί δεκαετία αγωνίζομαι για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατήσω προς αυτή την κατεύθυνση.Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτών για τη δημιουργία εντυπώσεων....»


Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014
Τις εκδηλώσεις στη Σωτήρα για την "γουρνοχαρά", παρακολούθησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης.
Ο κ. Βλαχογιάννης συγχάρηκε θερμά τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Σωτήρας για τη σπουδαία πρωτοβουλία τους, να αναβιώσουν ένα πανάρχαιο έθιμο, βαθειά συνδεδεμένο με την Ελληνική ύπαιθρο και τη γιορτή των Χριστουγέννων και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, όπως και με τους πολλούς επισκέπτες.


Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Τροπολογία κατέθεσαν τέσσερις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων οι συντοπίτες Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, για απαγόρευση πλειστηριασμών ακινήτων οφειλετών, που χρησιμεύουν ως κύρια κατοικία τους και δηλώθηκε ως τέτοια στην τελευταία δήλωση φόρου εισοδήματός τους, υπό τον όρο ότι εξακολουθούν να συντρέχουν οι λοιπές προϋποθέσεις του Νομου.


Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ
Οι εργαζόμενοι στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε., οι οποίοι είχαν προσληφθεί το 2009, απολύθηκαν το Δεκέμβριο 2010, με απόφαση της τότε Κυβέρνησης και η εταιρεία τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, ενώ οι εργαζόμενοι που είχαν προσληφθεί παλαιότερα, μετατάχθηκαν σε άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου.....


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ, ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ
ΖΗΤΟΥΝ την παράταση κατά δυο μήνες, της ημεροχρονολογιας υποχρεωτικής ένταξης των ταμείων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α και του ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ιδρυμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Ε.Α.Π.Ι.Ε.Ν.), στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.),όπως και αυτή του τελευταίου εδαφίου περί της αυτοδίκαιης μετατροπής των ανωτέρω σε ΝΠΙΔ, ήτοι μέχρι 28-2-15.


Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014
ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
«Στην εποχή της πληροφορίας, η πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία μέσω των Τηλεοπτικών Σταθμών Πανελλαδικής Εμβέλειας, δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά κοινωνικό αγαθό.»


Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΨΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ»
Σχολεία του Νομού Τρικάλων υποδέχτηκε στη Βουλή, τους τελευταίους μήνες, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Κατά την ξενάγηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών στους χώρους του Κοινοβουλίου, ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν τόσο την εκπαίδευση, όσο και την καθημερινότητά τους.


Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014
Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sultan Mohamed Majed Alali συναντήθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με την ιδιότητα του προέδρου της ομάδας φιλίας και συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων μεταξύ των δύο χωρών.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα δύο κράτη και συμφωνήθηκε η τακτικότερη μεταξύ τους συνεργασία με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων.


Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014
Χαίρομαι πραγματικά γιατί ,όσο περνάει ο καιρός, η Αξιωματική Αντιπολίτευση βάζει νερό στο κρασί της και στρογγυλεύει τις θέσεις της.... Μπορεί πλέον και μιλάει με τους εκπροσώπους του διεθνούς κεφαλαίου, χωρίς να κατηγορείται ότι ξεπουλά τη χώρα....
Ο Βουλευτής έχει ελευθερία άποψης, γνώμης, ψήφου..... Αφήστε τα περί "προδοσίας...". Μη ρίχνετε άλλη λάσπη στον ανεμιστήρα.....Δεν μπορεί όσοι ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι "αποστάτες " και όσοι συμπλέουν με σας ,να είναι "πατριώτες", αφού πρώτα ψήφισαν τα μνημόνιο, από τα οποία εμείς παλεύουμε να βγούμε..... Παλαιότερα είχα πει ότι είστε "γενόσημο" του παλιού ΠΑΣΟΚ....ΤΩΡΑ λέω ότι είστε πιστό αντίγραφο του παλιού ΠΑΣΟΚ....
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014
Στην Επιτροπή Ερευνας και Τεχνολογίας, καλεί όλους τους υπεύθυνους για το θέμα της ΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ τηλεοπτικού σήματος σε πολλές περιοχές της Χώρας, ο Βουλευτής Τρικάλων, της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιαννης.
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μιλώντας εχθές το βράδυ στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής των Ελλήνων, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, οι πολίτες πολλών περιοχών της Χώρας, να μη λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα, λόγω της «Νέας ψηφιακής πλατφόρμας DIGEA», που δεν καλύπτει όλες τις περιοχές με το νέο ψηφιακό σήμα.


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
Στην Καρδίτσα, βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προσκεκλημένος από την τοπική ΝΟΔΕ και τον πρόεδρό της κ. ΤΟΛΙΑ, σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, τοπικούς παράγοντες αλλά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, κ. Άδωνι ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, τους Βουλευτές Καρδίτσας της ΝΔ, κ.κ. Κώστα ΤΣΙΑΡΑ, Ασημίνα ΣΚΟΝΔΡΑ, Σπύρο Ταλιαδούρο και Γιώργο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, τον πρώην βουλευτή κ. Παύλο ΣΙΟΥΦΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη ΤΣΙΑΚΟ και τον Δήμαρχο Μουζακίου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργο ΚΩΤΣΟ για την πολιτική επικαιρότητα και θέματα της Περιφέρειας.


Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ Ε65
Κοινή Δήλωση Των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ και Κώστα ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλαδος, Ε-65.
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ 13.11.2014
ΟΜΙΛΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ 13/11/2014


Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014
ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
Σε διάσκεψη για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τη μετανάστευση, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Βουλής, συμμετείχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης, ο οποίος και παρουσίασε τις θέσεις της Χώρας μας και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτο πρόβλημα.
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝΔΙΑ
Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν.Τρικάλων) και Δημήτρης Κυριαζίδης (Ν.Δράμας), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014
ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνάντηση των κκ. Βασίλη Κικίλια, Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Χρήστο Σταϊκούρα, Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας, των Βουλευτών Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, Δημήτρη Κυριαζίδη και Θανάση Νταβλούρου, με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού) αναφορικά με την καταβολή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας .


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΤΥΠΟΥ Α
Την πλήρη ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης του έργου “Παρασκευή ξυλοκατασκευών και λυόμενων οικημάτων τύπου Α (δύο δωματίων) από την κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας”, εκ μέρους της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, εκφράζει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
Στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, παρευρέθηκε σήμερα 17-10-2014 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγο κ . Χρίστο Μανωλά και τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κ. Τραγαζίκη Ευάγγελο τους οποίους και συγχάρηκε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Σχολή. Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ευχήθηκε, στην διοίκηση και στο προσωπικό της Σχολής υγεία και καλή συνέχεια στο έργο τους, καθώς και καλή πρόοδο στους νέους σπουδαστές.


Σελίδα 5 από 7 (242 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
[5]
6
7
Επόμενο

Ηλίας Βλαχογιάννης - Υποψήφιος Βουλευτής - Πρώην Νομάρχης Τρικάλων