17 Φεβρουαρίου, 2019

Νέα

Στο 16ο μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή παρεβρέθη ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.
Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στο 16ο μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή παρεβρέθη ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Στη τελετή παρέστη ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς, ο πρώην Πρωθυπουργός κ Κ. Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και πολλά στελέχη της παράταξης. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Ηλίας Βλαχογιάννης με τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή.

Εθιμοτυπική επίσκεψη ενόψει των εορτών του Πάσχα
Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Εθιμοτυπική επίσκεψη ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού, όπου και αντάλλαξε ευχές με τον Διευθυντή κ. ΓΡΑΒΑΝΗ Αθανάσιο και το προσωπικό της υπηρεσίας και τον Πρόεδρο της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Τρικάλων κ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αθανάσιο. Άκουσε τα προβλήματα, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και υποσχέθηκε τη συνδρομή του όπου είναι εφικτή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ
Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, κ. Σουλτάν Μοχάμετ Αλ Αλί, συναντήθηκε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ως Πρόεδρος της ομάδας φιλίας και συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων με τα ΗΑΕ.

Στην Ι.Μ. Κορπόβου βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, όπου παρέστη στην 3η Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Βουλευτής, μετά το πέρας της λειτουργίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής όπου και συνομίλησε με την Ηγουμένη-Μοναχή Θεοφυλάκτη, τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Δουσίκου Αγ. Βησσαρίωνος καθώς και με τον πατήρ Βησσαρίων.

Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ όπου παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ένοπλη επίθεση και απόδραση 11 Αλβανών κρατουμένων, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 2 εξωτερικών φρουρών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  19 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΕΣΟΔΩΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Θεοχάρη είχε ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και 18 ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις προτάσεις που κατέθεσαν σε μορφή ερώτησης για τη φορολόγηση των αγροτών, την οποία  υπέγραψαν 33 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το παρόν έδωσε στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού ο βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την κοπή πίττας των γυναικών της ΝΔ
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές και απόψεις για τα τρέχοντα θέματα με τις συναδέλφους βουλευτές και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους. Στην εκδήλωση παρέστη και η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Γεωργία Σαμαρά.

Ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ επελέγη ως εισηγητής, εκπροσωπώντας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σε ένα από το κρισιμότερα νομοσχέδια του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πρόκειται για το Σχέδιο Νόμου που αφορά την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η επεξεργασία του εν λόγω νομοσχεδίου, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή, από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης, και αναμένεται σύντομα να έρθει για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σήμερα το πρωί στο γραφείο του, με το προεδρείο της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδος, ενόψει της συζήτησης του Νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, στο οποίο είναι εισηγητής ο κ. Βλαχογιάννης. Ο βουλευτής άκουσε τα αιτήματα των Πυροσβεστών και δεσμεύτηκε για συνεργασία σε θέματα που τους αφορούν.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ, είχε στο γραφείο του, ο βουλευτής του νομού Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον και ζήτησαν πληροφορίες για την επόμενη  μέρα, στον χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας.   Ο κ. Βλαχογιάννης τους ενημέρωσε ότι όπως έχει διαβεβαιώσει η κυβέρνηση, όλοι οι εργαζόμενοι -νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό-, εντός μηνός, θα έχουν ενταχθεί στο νέο φορέα .

Σελίδα 16 από 18 (173 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
12
13
14
15
[16]
17
18
Επόμενο