25 Σεπτεμβρίου, 2018

Νέα

Νέα συνάντηση, κατόπιν παρέμβασης του Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Να θυμίσουμε πως σε παλαιότερη μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, του Υπ. Δικαιοσύνης , του βουλευτή κ. Βλαχογιάννη και της Ομοσπονδίας είχε συμφωνηθεί και εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ με σκοπό τη θωράκιση των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας με συστήματα υψίστης ασφαλείας στα προαύλια των φυλακών όπου δεν υπήρχαν καθώς και αλεξίσφαιρα τζάμια στα εξωτερικά φυλάκια των εξωτερικών φρουρών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ κ.α. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ.Μαυραγάνη, είχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ακόμη 14 Βουλευτές της Ν.Δ, σήμερα 7 Οκτωβρίου. Οι εν λόγω βουλευτές, είχαν καταθέσει, στις 9-9-13, ερωτήσεις σχετικά με το το επίδομα θέρμανσης και τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιωάννη ΒΡΟΥΤΣΗ είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μεταξύ άλλων, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ έθεσε το θέμα της ορθής λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών πιστοποίησης αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, σήμερα το πρωί στο γραφείο του.
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα λειτουργικότητας του Νοσοκομείου και προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό ενώ παράλληλα συμφώνησαν για νέα συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι τελικές αναδιαρθρώσεις που επίκεινται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σελίδα 16 από 16 (154 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
10
11
12
13
14
15
[16]
Επόμενο