20 Νοεμβρίου, 2018

Νέα

Συνάντηση με το Προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου νομού Τρικάλων,είχε σήμερα στο γραφείο του ,ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατιας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών του νομού μας, εξέφρασαν στον βουλευτή την αντίθεσή τους , στην πώληση από τα πολυκαταστήματα τροφίμων των ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. Ανέφεραν οτι ήδη η φαρμακευτική δαπάνη έχει μειωθεί σημαντικά, όπως και τα κέρδη του κλάδου τους και πολλά φαρμακεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και ζήτησαν την παρέμβαση του κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.

Ο Πρωθυπουργός, ο Βλαχογιάννης και … οι “ωραίες” της Νέας Δημοκρατίας
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή ενώ είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν και απόψεις -όπως και πολλοί ακόμη παρευρισκόμενοι βουλευτές- για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη ΘΕΟΧΑΡΗ, είχε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αντικείμενο της σύσκεψης-συνάντησης , ήταν η εξέταση των προβλημάτων από την τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων από τους αγρότες και η συζήτηση των προτάσεων που κατέθεσε ομάδα βουλευτών του κόμματός  της ΝΔ.

Στην ετήσια κοπή της πίτας των Πολυθεατών Αθήνας, παραβρέθηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και του προέδρου τους Ανδρέα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχάρηκε τους Πολυθεάτες για το έργο τους και την συνεχή προσπάθεια ενδυνάμωσης των δεσμών τους, με την ιδιαίτερη πατρίδα τους και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο χρόνο.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης
Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΑΛΕΞΙΟ και ΣΕΡΑΦΕΙΜ, στον Αντιπερειφερειαρχη Τρικάλων Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ, στους Δήμαρχους Τρικαίων Χρήστο ΛΑΠΠΑ και Καλαμπάκας Τάκη ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ και στο Αστυνομικό Τμήμα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Σε σύσκεψη, για τη Λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας,έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σε σύσκεψη, για τη Λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, υπό τον Υπουργό κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ, συμμετοχή Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου, της Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και Υπηρεσιακών Παραγόντων, έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) όπου του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διοργάνωση του Πανελληνίου Ανταμώματος που λαμβάνει χώρα στο Περτούλι Τρικάλων.

Συνάντηση με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, είχε αντιπροσωπεία καθηγητών της ΕΠΑΣ Τρικάλων
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, είχε αντιπροσωπεία καθηγητών της ΕΠΑΣ Τρικάλων , οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία που πήρε καταθέτοντας την περασμένη Παρασκευή ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων , προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αρβανιτόπουλο, για το θέμα της αυτοδίκαιης οργανικής τοποθέτησης τους σε ΕΠΑΛ.

Νέα συνάντηση, κατόπιν παρέμβασης του Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Να θυμίσουμε πως σε παλαιότερη μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, του Υπ. Δικαιοσύνης , του βουλευτή κ. Βλαχογιάννη και της Ομοσπονδίας είχε συμφωνηθεί και εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ με σκοπό τη θωράκιση των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας με συστήματα υψίστης ασφαλείας στα προαύλια των φυλακών όπου δεν υπήρχαν καθώς και αλεξίσφαιρα τζάμια στα εξωτερικά φυλάκια των εξωτερικών φρουρών.

Σελίδα 16 από 17 (163 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
11
12
13
14
15
[16]
17
Επόμενο