19 Ιουλίου, 2018

Νέα

Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης
Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Εθιμοτυπικές επισκέψεις έν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτης της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, στους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. ΑΛΕΞΙΟ και ΣΕΡΑΦΕΙΜ, στον Αντιπερειφερειαρχη Τρικάλων Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ, στους Δήμαρχους Τρικαίων Χρήστο ΛΑΠΠΑ και Καλαμπάκας Τάκη ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ και στο Αστυνομικό Τμήμα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Σε σύσκεψη, για τη Λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας,έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σε σύσκεψη, για τη Λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, υπό τον Υπουργό κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ, συμμετοχή Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου, της Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και Υπηρεσιακών Παραγόντων, έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στη Βουλή υποδέχτηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) όπου του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη διοργάνωση του Πανελληνίου Ανταμώματος που λαμβάνει χώρα στο Περτούλι Τρικάλων.

Συνάντηση με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, είχε αντιπροσωπεία καθηγητών της ΕΠΑΣ Τρικάλων
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση με τον Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, είχε αντιπροσωπεία καθηγητών της ΕΠΑΣ Τρικάλων , οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία που πήρε καταθέτοντας την περασμένη Παρασκευή ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων , προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αρβανιτόπουλο, για το θέμα της αυτοδίκαιης οργανικής τοποθέτησης τους σε ΕΠΑΛ.

Νέα συνάντηση, κατόπιν παρέμβασης του Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Να θυμίσουμε πως σε παλαιότερη μεταξύ του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, του Υπ. Δικαιοσύνης , του βουλευτή κ. Βλαχογιάννη και της Ομοσπονδίας είχε συμφωνηθεί και εγκρίθηκε κονδύλι 2,5 εκατ. ευρώ με σκοπό τη θωράκιση των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας με συστήματα υψίστης ασφαλείας στα προαύλια των φυλακών όπου δεν υπήρχαν καθώς και αλεξίσφαιρα τζάμια στα εξωτερικά φυλάκια των εξωτερικών φρουρών.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ κ.α. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ.Μαυραγάνη, είχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και ακόμη 14 Βουλευτές της Ν.Δ, σήμερα 7 Οκτωβρίου. Οι εν λόγω βουλευτές, είχαν καταθέσει, στις 9-9-13, ερωτήσεις σχετικά με το το επίδομα θέρμανσης και τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιωάννη ΒΡΟΥΤΣΗ είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μεταξύ άλλων, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ έθεσε το θέμα της ορθής λειτουργίας των υγειονομικών επιτροπών πιστοποίησης αναπηρίας (ΚΕΠΑ).

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, σήμερα το πρωί στο γραφείο του.
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα λειτουργικότητας του Νοσοκομείου και προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό ενώ παράλληλα συμφώνησαν για νέα συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι τελικές αναδιαρθρώσεις που επίκεινται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σελίδα 15 από 15 (148 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
9
10
11
12
13
14
[15]
Επόμενο