17 Φεβρουαρίου, 2019

Νέα

Στην Επιτροπή Ερευνας και Τεχνολογίας, καλεί όλους τους υπεύθυνους για το θέμα της ΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ τηλεοπτικού σήματος σε πολλές περιοχές της Χώρας, ο Βουλευτής Τρικάλων, της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιαννης.
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μιλώντας εχθές το βράδυ στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής των Ελλήνων, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, οι πολίτες πολλών περιοχών της Χώρας, να μη λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα, λόγω της «Νέας ψηφιακής πλατφόρμας DIGEA», που δεν καλύπτει όλες τις περιοχές με το νέο ψηφιακό σήμα.

Στην Καρδίτσα, βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προσκεκλημένος από την τοπική ΝΟΔΕ και τον πρόεδρό της κ. ΤΟΛΙΑ, σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, τοπικούς παράγοντες αλλά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, κ. Άδωνι ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, τους Βουλευτές Καρδίτσας της ΝΔ, κ.κ. Κώστα ΤΣΙΑΡΑ, Ασημίνα ΣΚΟΝΔΡΑ, Σπύρο Ταλιαδούρο και Γιώργο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, τον πρώην βουλευτή κ. Παύλο ΣΙΟΥΦΑ, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη ΤΣΙΑΚΟ και τον Δήμαρχο Μουζακίου και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργο ΚΩΤΣΟ για την πολιτική επικαιρότητα και θέματα της Περιφέρειας.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ Ε65
Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κοινή Δήλωση Των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ και Κώστα ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,για τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλαδος, Ε-65.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ 13.11.2014
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ 13/11/2014

ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Σε διάσκεψη για τα θεμελιώδη δικαιώματα και τη μετανάστευση, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Βουλής, συμμετείχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης, ο οποίος και παρουσίασε τις θέσεις της Χώρας μας και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτο πρόβλημα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝΔΙΑ
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Δένδια είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης (Ν.Τρικάλων) και Δημήτρης Κυριαζίδης (Ν.Δράμας), στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνάντηση των κκ. Βασίλη Κικίλια, Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Χρήστο Σταϊκούρα, Αναπλ. Υπουργό Οικονομίας, των Βουλευτών Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, Δημήτρη Κυριαζίδη και Θανάση Νταβλούρου, με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού) αναφορικά με την καταβολή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας .

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΤΥΠΟΥ Α
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Την πλήρη ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης του έργου “Παρασκευή ξυλοκατασκευών και λυόμενων οικημάτων τύπου Α (δύο δωματίων) από την κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας”, εκ μέρους της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, εκφράζει ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σελίδα 13 από 18 (173 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
12
[13]
14
15
16
17
18
Επόμενο