20 Ιουνίου, 2019

Κοινοβουλευτική Δράση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ
Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Την απάντηση του Υπουργού Εργασίας, κ. Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ, έλαβε ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ στην ερώτηση με θέμα «ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ», την οποία είχε καταθέσει από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ
Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Την απάντηση του Υφυπουργού Οικονομικών, έλαβε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην Ερώτηση με θέμα: «Συμψηφισμός Ασφαλιστικής Εισφοράς προς ΕΛΓΑ με δικαιούμενες αποζημιώσεις».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Την απάντηση του Υφυπουργού Υγείας, έλαβε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην Ερώτηση που είχε καταθέσει στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με θέμα «Εξαίρεση καρκινοπαθών και άλλων βαριά πασχόντων από το πλαφόν που έχει τεθεί στη συνταγογράφηση φαρμάκων».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με 10 ακόμη Βουλευτές της ΝΔ προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ, με θέμα «Αποτελέσματα μεταγραφών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, χρήση των κριτηρίων κατάταξης και κάλυψη των αδιάθετων θέσεων»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ (ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ – ΜΕΛΙΣΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΛΠ) Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με 10 ακόμη Βουλευτές της ΝΔ προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με θέμα «Απασχόληση νέων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και στον πρωτογενή τομέα».

Μετά από συνεχείς προσπάθειες αρκετού χρόνου ένα δίκαιο αίτημα των ενστόλων (Αστυνομικών, Στρατιωτικών και Πυροσβεστών) έγινε αποδεκτό από την Κυβέρνηση.
Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου της αρμοδιότητός του ‘’Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις‘’, έκανε δεκτή τροπολογία που κατατέθηκε από πλευράς των Βουλευτών κκ. Βλαχογιάννη Ηλία, Κυριαζίδη Δημήτρη και Νταβλούρου Αθανασίου και αφορά την εξυγίανση και οικονομική ανάκαμψη των ασφαλιστικών φορέων του προσωπικού

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 64 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Στην εν λόγω σκληρή και μακροσκελή επιστολή, οι κ.κ. Βουλευτές περιγράφουν την αγωνία και την αναστάτωση που προκαλεί, όλα αυτά τα χρόνια η μονοπωλιακή λειτουργία των εταιρειών είσπραξης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, κατάσταση η οποία διαρκώς επιδεινώνεται, λόγω της δυσμενούς κρίσης που διανύουμε και που επιβαρύνει πολλαπλώς κάθε είδους επιχείρηση που κάνει χρήση μουσικής.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ «ΚΑΚΗΣ ΑΤΕ»
Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Στην εν λόγω Αναφορά, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανάλαβε για τη στήριξη των αγροτών, μέσω Τροπολογίας που κατέθεσε από κοινού με ακόμη 29 Βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για τα «κόκκινα» δάνεια αγροτών στην «κακή ΑΤΕ», ζητά να ρυθμιστούν ευνοϊκά και τα υπόλοιπα «κόκκινα» δάνεια, όπως επισκευαστικά, καταναλωτικά, στεγαστικά κ.λ.π., συμπολιτών μας, δηλαδή, οι οποίοι δεν είναι κατ' ανάγκη αγρότες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ»
Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Στην εν λόγω Ερώτηση, προτείνεται η απλοποίηση των όρων πληρωμής των επαγγελματιών του χώρου της οικοδομής, από το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ΄οίκον», προκειμένου οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες να έχουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν σχετικά έργα, ώστε να τονωθεί η οικοδομική δραστηριότητα.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΓΑ, ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΤΣΑΥΤΑΡΗΚΑΘΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Νέα Ερώτηση κατέθεσε ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μαζί με άλλους 17 Βουλευτές της ΝΔ, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, με θέμα «Συμψηφισμός ασφαλιστικής εισφοράς προς ΕΛΓΑ με δικαιούμενες αποζημιώσεις». Στην αρχική Ερώτηση που κατετέθη στις 21-1-14, ζητούνταν να δοθεί στους αγρότες η δυνατότητα συμψηφισμού των ασφαλιστικών εκκρεμοτήτων με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, προκειμένου να μπορούν να συντηρήσουν, τις ήδη μειωμένες παραγωγές τους.

Σελίδα 7 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
6
[7]
8
9
11
12
13
Επόμενο