23 Μαΐου, 2022

Κοινοβουλευτική Δράση

Σάββατο 12 Απριλίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ
Την απάντηση του Υπουργού Εργασίας, κ. Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ, έλαβε ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ στην ερώτηση με θέμα «ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ», την οποία είχε καταθέσει από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.


Πέμπτη 10 Απριλίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ
Την απάντηση του Υφυπουργού Οικονομικών, έλαβε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην Ερώτηση με θέμα: «Συμψηφισμός Ασφαλιστικής Εισφοράς προς ΕΛΓΑ με δικαιούμενες αποζημιώσεις».


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Την απάντηση του Υφυπουργού Υγείας, έλαβε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην Ερώτηση που είχε καταθέσει στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με θέμα «Εξαίρεση καρκινοπαθών και άλλων βαριά πασχόντων από το πλαφόν που έχει τεθεί στη συνταγογράφηση φαρμάκων».


Κυριακή 6 Απριλίου 2014
ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ
Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με 10 ακόμη Βουλευτές της ΝΔ προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ, με θέμα «Αποτελέσματα μεταγραφών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, χρήση των κριτηρίων κατάταξης και κάλυψη των αδιάθετων θέσεων»


Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ (ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ – ΜΕΛΙΣΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΛΠ) Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με 10 ακόμη Βουλευτές της ΝΔ προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με θέμα «Απασχόληση νέων μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και στον πρωτογενή τομέα».


Πέμπτη 3 Απριλίου 2014
Μετά από συνεχείς προσπάθειες αρκετού χρόνου ένα δίκαιο αίτημα των ενστόλων (Αστυνομικών, Στρατιωτικών και Πυροσβεστών) έγινε αποδεκτό από την Κυβέρνηση.
Πιο συγκεκριμένα ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου της αρμοδιότητός του ‘’Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις‘’, έκανε δεκτή τροπολογία που κατατέθηκε από πλευράς των Βουλευτών κκ. Βλαχογιάννη Ηλία, Κυριαζίδη Δημήτρη και Νταβλούρου Αθανασίου και αφορά την εξυγίανση και οικονομική ανάκαμψη των ασφαλιστικών φορέων του προσωπικού


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 64 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Στην εν λόγω σκληρή και μακροσκελή επιστολή, οι κ.κ. Βουλευτές περιγράφουν την αγωνία και την αναστάτωση που προκαλεί, όλα αυτά τα χρόνια η μονοπωλιακή λειτουργία των εταιρειών είσπραξης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων, κατάσταση η οποία διαρκώς επιδεινώνεται, λόγω της δυσμενούς κρίσης που διανύουμε και που επιβαρύνει πολλαπλώς κάθε είδους επιχείρηση που κάνει χρήση μουσικής.


Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ «ΚΑΚΗΣ ΑΤΕ»
Στην εν λόγω Αναφορά, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανάλαβε για τη στήριξη των αγροτών, μέσω Τροπολογίας που κατέθεσε από κοινού με ακόμη 29 Βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για τα «κόκκινα» δάνεια αγροτών στην «κακή ΑΤΕ», ζητά να ρυθμιστούν ευνοϊκά και τα υπόλοιπα «κόκκινα» δάνεια, όπως επισκευαστικά, καταναλωτικά, στεγαστικά κ.λ.π., συμπολιτών μας, δηλαδή, οι οποίοι δεν είναι κατ' ανάγκη αγρότες.


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ»
Στην εν λόγω Ερώτηση, προτείνεται η απλοποίηση των όρων πληρωμής των επαγγελματιών του χώρου της οικοδομής, από το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ΄οίκον», προκειμένου οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες να έχουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν σχετικά έργα, ώστε να τονωθεί η οικοδομική δραστηριότητα.


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014
ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΓΑ, ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΤΣΑΥΤΑΡΗΚΑΘΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Νέα Ερώτηση κατέθεσε ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μαζί με άλλους 17 Βουλευτές της ΝΔ, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, με θέμα «Συμψηφισμός ασφαλιστικής εισφοράς προς ΕΛΓΑ με δικαιούμενες αποζημιώσεις». Στην αρχική Ερώτηση που κατετέθη στις 21-1-14, ζητούνταν να δοθεί στους αγρότες η δυνατότητα συμψηφισμού των ασφαλιστικών εκκρεμοτήτων με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, προκειμένου να μπορούν να συντηρήσουν, τις ήδη μειωμένες παραγωγές τους.


Σελίδα 7 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
6
[7]
8
9
11
12
13
Επόμενο