20 Ιουνίου, 2019

Κοινοβουλευτική Δράση

72 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με ακόμη 14 βουλευτέες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη ΒΡΟΥΤΣΗ, με θέμα «Εξορθολογισμός του προγράμματος ρύθμισης των οφειλών». Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ζητά να βελτιωθεί το πρόγραμμα ρύθμισης των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ κ.λ.π.) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ
Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα ΛΟΒΕΡΔΟ, με θέμα "Μεταγραφές και για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των προηγούμενων ετών".

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΕΠΕ
Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κ. Ι Βρούτση, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Υποβολή καταστάσεων προσωπικού και προγραμμάτων εργασίας για τους εργαζομένους στη γεωργία»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τροπολογία κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις», του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τη διαδικασία προαγωγών Βαθμοφόρων Εξωτερικών Φρουρών των Καταστημάτων Κράτησης. Την Τροπολογία προσυπογράφει και ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ, κ. Δημήτριος Κυριαζίδης.

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. ΔΕΝΔΙΑ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Αμεση πρόσληψη όλων των επιτυχόντων Δόκιμων Πυροσβε-στών» Η παρέμβαση του κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, αφορά τους 725 επιτυχόντες στην Προκήρυξη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος (57659 οικ. Φ 300.2/13-12-2011), των οποίων τα ονόματα δημοσιεύτηκαν και στο ΦΕΚ 1379/Γ/31-12-2012, και εκ των οποίων έχουν προσληφθεί μέχρι στιγμής μόνον οι 225.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΙΕΡΕΩΝ
Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή, ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προς τους Υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Κων/νο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, σχετικά με την πρόσληψη νέων ιερέων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ
Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Την απάντηση του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έλαβε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην Ερώτηση με θέμα: «Συμψηφισμός Ασφαλιστικής Εισφοράς προς ΕΛΓΑ με δικαιούμενες αποζημιώσεις».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ & ΤΣΑΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφου, κατέθεσε στη Βουλή, ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προς τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο ΤΣΑΥΤΑΡΗ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τα Πορίσματα των ελεγκτικών υπηρεσιών του ΥπΑΑΤ και του Οικονομικού Εισαγγελέα για τη διαχείριση χρηματοδοτήσεων από ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ».

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Η μείωση της διαφθοράς που έχει επιτευχθεί στον τομέα της Δημόσιας Υγείας είναι αναμφίβολα αξιοσημείωτη και σίγουρα, δεν πρέπει επιστρέφουμε στο προγενέστερο καθεστώς της ασυδοσίας.......
Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΛΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩΝ ΑΠ΄ΟΛΑ. Να μειωθούν και να περικοπούν οι δημόσιες δαπάνες, όπου κρίνεται σκόπιμο και αναγκαίο, αλλά αυτό να πραγματοποιηθεί μέσα από έναν προσεκτικό σχεδιασμό, ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιοτική παροχή υγείας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΑΛΤΑΪΚΩΝ
Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννη Μανιάτη, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Εφαρμογή του συστήματος αυτοπαραγωγής και συμψηφισμού ηλεκτρικής ενέργειας (net metering) και στον πρωτογενή τομέα».

Σελίδα 6 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
5
[6]
7
8
11
12
13
Επόμενο