23 Μαΐου, 2022

Κοινοβουλευτική Δράση

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014
72 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ
Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με ακόμη 14 βουλευτέες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη ΒΡΟΥΤΣΗ, με θέμα «Εξορθολογισμός του προγράμματος ρύθμισης των οφειλών». Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ζητά να βελτιωθεί το πρόγραμμα ρύθμισης των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.


Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ (ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ κ.λ.π.) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ
Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα ΛΟΒΕΡΔΟ, με θέμα "Μεταγραφές και για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των προηγούμενων ετών".


Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΕΠΕ
Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κ. Ι Βρούτση, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Υποβολή καταστάσεων προσωπικού και προγραμμάτων εργασίας για τους εργαζομένους στη γεωργία»


Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΜΕ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Τροπολογία κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στο σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις», του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τη διαδικασία προαγωγών Βαθμοφόρων Εξωτερικών Φρουρών των Καταστημάτων Κράτησης. Την Τροπολογία προσυπογράφει και ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ, κ. Δημήτριος Κυριαζίδης.


Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. ΔΕΝΔΙΑ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Αμεση πρόσληψη όλων των επιτυχόντων Δόκιμων Πυροσβε-στών» Η παρέμβαση του κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, αφορά τους 725 επιτυχόντες στην Προκήρυξη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος (57659 οικ. Φ 300.2/13-12-2011), των οποίων τα ονόματα δημοσιεύτηκαν και στο ΦΕΚ 1379/Γ/31-12-2012, και εκ των οποίων έχουν προσληφθεί μέχρι στιγμής μόνον οι 225.


Τρίτη 27 Μαΐου 2014
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΙΕΡΕΩΝ
Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή, ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προς τους Υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Κων/νο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, σχετικά με την πρόσληψη νέων ιερέων.


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ
Την απάντηση του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έλαβε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στην Ερώτηση με θέμα: «Συμψηφισμός Ασφαλιστικής Εισφοράς προς ΕΛΓΑ με δικαιούμενες αποζημιώσεις».


Τετάρτη 30 Απριλίου 2014
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ & ΤΣΑΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφου, κατέθεσε στη Βουλή, ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ προς τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο ΤΣΑΥΤΑΡΗ, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τα Πορίσματα των ελεγκτικών υπηρεσιών του ΥπΑΑΤ και του Οικονομικού Εισαγγελέα για τη διαχείριση χρηματοδοτήσεων από ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ».


Δευτέρα 28 Απριλίου 2014
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: Η μείωση της διαφθοράς που έχει επιτευχθεί στον τομέα της Δημόσιας Υγείας είναι αναμφίβολα αξιοσημείωτη και σίγουρα, δεν πρέπει επιστρέφουμε στο προγενέστερο καθεστώς της ασυδοσίας.......
ΑΛΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩΝ ΑΠ΄ΟΛΑ. Να μειωθούν και να περικοπούν οι δημόσιες δαπάνες, όπου κρίνεται σκόπιμο και αναγκαίο, αλλά αυτό να πραγματοποιηθεί μέσα από έναν προσεκτικό σχεδιασμό, ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιοτική παροχή υγείας.


Τρίτη 22 Απριλίου 2014
ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΑΛΤΑΪΚΩΝ
Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννη Μανιάτη, από κοινού με ομάδα βουλευτών της ΝΔ, με θέμα «Εφαρμογή του συστήματος αυτοπαραγωγής και συμψηφισμού ηλεκτρικής ενέργειας (net metering) και στον πρωτογενή τομέα».


Σελίδα 6 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
5
[6]
7
8
11
12
13
Επόμενο