23 Μαΐου, 2022

Κοινοβουλευτική Δράση

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
« Οι αντικειμενικές αξίες πάνω στις οποίες γίνεται ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ είναι, σε πολλές περιπτώσεις, εξωπραγματικές» αναφέρει, μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ. κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, σε Ερώτηση με θέμα «Απαράδεκτες χρεώσεις ΕΝΦΙΑ», την οποία κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελη, από κοινού με ομάδα Βουλευτών της ΝΔ. Στην Ερώτηση, παρατίθενται χαρακτηριστικά παραδείγματα άδικων χρεώσεων στο Νομό Τρικάλων, και όχι μόνο.
Κυριακή 3 Αυγούστου 2014
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-ΤΖΑΜΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΤΕΑ
ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014
Την εξαίρεση των Ταμείων των ένστολων από την ένταξη στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) ζητούν ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΖΑΜΤΖΗΣ με τροπολογία που κατέθεσαν στο Πολυνομοσχέδιο.
Η τροπολογία δίνει στους αντιπροσώπους των ένστολων, τη δυνατότητα να αποφασίσουν οι ίδιοι, εφόσον το ταμείο τους είναι βιώσιμο, την εξαίρεση από την υποχρεωτική υπαγωγή στο ΕΤΕΑ, δίνοντας τους το περιθώριο μέχρι τέλος του έτους 2014 να μετατρέψουν το Ταμείο τους σε ΝΠΙΔ.


Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΚΤΑΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940
«Αίτημά δίκαιο, τόσο εθνικά όσο και ανθρωπιστικά η αναζήτηση, η εκταφή και ο ενταφιασμός των 7976 Ελλήνων πεσόντων στρατιωτικών στη Βόρεια Ήπειρο κατά το έπος 1940, που στο σύνολό τους παραμένουν άταφοι ή προσωρινά θαμμένοι», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική Αναφορά προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.


Σάββατο 26 Ιουλίου 2014
Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ και πληρωμή τους σε 100 δόσεις, ζητά ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ και 28 ακόμη βουλευτές της ΝΔ από τον ΒΡΟΥΤΣΗ για επαγγελματίες σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων.
« Για πάρα πολλούς ασφαλισμένους ισχύει το «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος». Διότι όσοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα μαγαζιά τους και τις εργασίες τους, σίγουρα δεν μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που τους χρεώνουν »


Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014
ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Ε-65
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «η ολοκλήρωση αυτού του έργου είναι ζωτικής σημασίας για τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, και μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ»


Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 14 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
«Το καλάθι της νοικοκυράς ήταν πάντοτε το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής Οικογένειας. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στα σούπερ μάρκετ και άλλες αγορές, βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα τιμών και απλησίαστα για τα εξουθενωμένα βαλάντια πολλών συμπολιτών μας. Πολλά από τα προϊόντα ξένων εταιρειών, προϊόντα της ίδιας εταιρείας, πωλούνται σε διπλάσια τιμή στην Ελλάδα, σε σχέση με την τιμή πώλησης στην γειτονική μας Βουλγαρία (μέλος της ΕΕ).»


Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 16 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΤΕΤΡΑ)
«Σύμφωνα με πόρισμα Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων διαπιστώνεται, πως από τους 21.000 πομποδέκτες ΤΕΤΡΑ που διαθέτει το Υ.Δ.Τ., χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ οι 7.000, και ότι η χρήση του συστήματος προσφέρεται μόνο για το νομό Αττικής, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα χρησιμοποιείται το αναλογικό σύστημα …. τη στιγμή που κοστίζει ετησίως, τέσσερις, τουλάχιστον, φορές περισσότερο, απ' ότι σε χώρες του εξωτερικού.»


Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ 62 ΕΤΗ, ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ 62 ΕΤΗ, ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 30 ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σελίδα 5 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
4
[5]
6
7
11
12
13
Επόμενο