23 Μαΐου, 2022

Κοινοβουλευτική ΔράσηΤρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013
Nα δοθεί αυξημένο επίδομα θέρμανσης ζήτησε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, μαζί με ακόμη 14 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταθέτοντας ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη.
Υπενθυμίζουμε, ότι οι ίδιοι Βουλευτές , είχαν πρωτοστατήσει πέρυσι την ίδια περίοδο, για να δοθεί το επίδομα θέρμανσης σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και σε ευπαθείς ομάδες πολιτών.


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013
Γραπτές απαντήσεις στην ΕΡΩΤΗΣΗμε θέμα «ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ» έδωσαν οι Υπουργοί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Στην εν λόγω ερώτηση οι Βουλευτές της Ν.Δ. αναφέρονται στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην εφαρμογή του ν.4161/2013 με τίτλο «πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες, τροποποιήσεις στο ν.3869/2010 και άλλες διατάξεις» με τον οποίο η Ελληνική Κυβέρνηση προέβη στη θέσπιση ενός προγράμματος ρύθμισης των ενήμερων δανείων, το ποσοστό των οποίων αγγίζει το 80%.


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013
Τροπολογία κατέθεσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ στο Σχέδιο Νόμου «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».
Στην εν λόγω τροπολογία, την οποία ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ κατέθεσε από κοινού με τον Βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ. κ. Παύλο ΒΟΓΙΑΝΤΖΗ, ζητά να αναγνωρίζεται δεύτερη ειδικότητα (δασκάλου ή νηπιαγωγού) στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, και ταυτόχρονα κατέχουν τίτλο Παιδαγωγικής Ακαδημίας.


Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013
Την απάντηση του Υπουργού ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ στην ΑΝΑΦΟΡΑ με θέμα «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ» , δέχθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Στην εν λόγω αναφορά, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, πέραν της γενικότερης αναγκαιότητας ενίσχυσης Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με μόνιμο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, επισημαίνει την αναγκαιότητα ενίσχυσης των Τμημάτων α)Διατροφής και Διαιτολογίας (με έδρα την Καρδίτσα) και β) Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (με έδρα τα Τρίκαλα), με έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία τους κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.


Σελίδα 13 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
7
8
9
10
11
12
[13]
Επόμενο