23 Μαΐου, 2022

Κοινοβουλευτική ΔράσηΤετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013
Ερώτηση σχετικά με τις φήμες για επικείμενη κατάργηση της υποχρεωτικής αναγραφής της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης στα γαλακτοκομικά προϊόντα, κατέθεσε από κοινού στη Βουλή, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει την υποχρέωση των Βιομηχανιών Γάλακτος, να αναγράφουν στα γαλακτοκομικά τους προϊόντα (γάλα φρέσκο και μακράς διάρκειας, γιαούρτι) τη χώρα προέλευσης της πρώτης ύλης.


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013
ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΠΩΤΟ
Στην ΕΡΩΤΗΣΗ με Α.Π. 2389/7-10-13, ο Βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρεται στο κατολισθητικό φαινόμενο του Ροπωτού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού. Προβάλει τη δραματική επιδείνωση του φαινομένου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και τονίζει τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Πύλης, ανάμεσα στις οποίες και η εκκένωση του οικισμού με την απομάκρυνση των κατοίκων από τις οικίες τους.


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013
Γραπτή απάντηση προς τον Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, στην Αναφορά με θέμα «ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ» έδωσε ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Σ. Κεδίκογλου.
Στην εν λόγω αναφορά, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, εκφράζει την ανησυχία του για την αλλοίωση του ορθόδοξου θεολογικού χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών, στο νέο πρόγραμμα σπουδών, και την επιβολή πανθρησκειακής διδασκαλίας.


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013
Ερώτηση κατέθεσε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣπρος τους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Στην ΕΡΩΤΗΣΗ με Α.Π.1911/24-9-13, οι Βουλευτές της Ν.Δ. αναφέρονται στη μη αποστολή εγκυκλίου προς στις δημόσιες υπηρεσίες όπως ΙΚΑ, εφορία κλπ (παρά την ψήφιση σχετικής τροπολογίας και τη δημοσίευση της σε ΦΕΚ), προκειμένου αυτές να μην προχωρούν σε διαδικασίες κατάσχεσης εις βάρος προσώπων διοικήσεων των Αγροτικών Συνεταιρισμών.


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013
Γραπτή απάντηση στην ΕΡΩΤΗΣΗ την οποία είχε καταθέσει ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ.κ. ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από κοινού με ακόμη 15 Βουλευτές της Ν.Δ., με θέμα «Ανασφάλιστοι Υπερήλικες»
Στην εν λόγω Ερώτηση ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, αναφέρεται στο κοινωνικό πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω της διακοπής των συντάξεων των ανασφάλιστων υπερηλίκων Ελλήνων ομογενών από τη Βόρειο Ήπειρο και τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.


Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013
Γραπτή απάντηση στην ΑΝΑΦΟΡΑ την οποία είχε καταθέσει ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ.κ. ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ με θέμα «ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.» έδωσε ο Υφυπουργός ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
Στην εν λόγω αναφορά ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, εκφράζει τον προβληματισμό του για στις αυξήσεις του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΑ) του 2013 το οποίο αντικατέστησε το Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) των ετών 2011 και 2012. Αυξήσεις οι οποίες φτάνουν και το 100% λόγω του νέου τρόπου υπολογισμού.


Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013
"Προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος θέρμανσης των σχολικών μονάδων"
Ερώτηση συνυπέγραψε και κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι, με ακόμη 14 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ,στον Υπουργό Οικονομικών κ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ .


Σελίδα 12 από 13 (125 αντικείμενα)
Προηγούμενο
1
2
3
7
8
9
10
11
[12]
13
Επόμενο