6 Δεκεμβρίου, 2019

Συνεντεύξεις

Επιστροφή
 
+ + -
Η Ελλάδα δεν αντέχει αλλά μέτρα, η χώρα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι των δανειστών μας. Τώρα είναι η σειρά τους να πράξουν ότι απαιτείται, για να καταστεί το χρέος βιώσιμο.
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

 

 

 Η Ελλάδα δεν αντέχει αλλά μέτρα, η χώρα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι των δανειστών μας. Τώρα είναι η σειρά τους να πράξουν ότι απαιτείται, για να καταστεί το χρέος βιώσιμο, τόνισε μεταξύ άλλων, στην πρωινή εκπομπή του MEGA "Κοινωνία ώρα Mega", ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ .


Μετά από τεράστιες θυσίες των πολιτών, μετά την ομολογούμενη, από τους εμπνευστές και συντάκτες του, ως λάθος συνταγή του μνημονίου, η χώρα πετυχαίνει να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα ,για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια. 

Τον επόμενο χρόνο το μνημόνιο φεύγει. Μαζί του πρέπει να φύγει και ο βραχνάς του δημοσίου χρέους, που οι εταίροι μας δεσμευτήκαν να το καταστήσουν βιώσιμο. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα δώσουν τη μάχη σε επίπεδο κορυφής, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
 

Όλοι πρέπει να συνδράμουν, σ’ αυτή την προσπάθεια. Μικροκομματικοί υπολογισμοί και μικροσυμφέροντα, πρέπει να παραθερισθούν. Ήρθε η ώρα της πολιτικής διαπραγμάτευσης και  η πατρίδα μας, πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, συμπλήρωσε ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Επιστροφή