20 Ιουλίου, 2019

Νέα

Επιστροφή
 
+ + -
Το πολιτικό τους ΤΕΛΟΣ, ΈΡΧΕΤΑΙ....
Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

 

 

Όσο πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, όσο θα πληθαίνουν τα εκλογικά σενάρια, τόσο θα γινόμαστε μάρτυρες της μάχης μέχρις εσχάτων, των "δυνάμεων του καλού," εναντίον του "κακού." ..., με στόχευση την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και  την επόμενη μέρα.  Η κυβέρνηση αυτοεγκλωβιζεται σε σενάρια, υποθέσεις και..... συνωμοσιολογιες.

​Ανακαλύπτει το...."μεγαλυτερο" σκάνδαλο της "μεταπολιτευσης" Νοvartis, που αποδεικνύεται μια φωτοβολιδα που στοχεύει στην πολιτική εξόντωση και ομηρία των πολιτικών της αντιπάλων, παρά στην αποκάλυψη των αυτουργων και ενόχων...
Ανακαλύπτει "μαύρο μέτωπο" εναντίον της, στο οποίο συνυπάρχουν όλοι οι πολιτικοί της αντίπαλοι, το κομμάτι των Μ. Μ. Ε που ΔΕΝ "αλωθηκε" και ΔΕΝ "συμβιβασθηκε"μαζί της και φυσικά πίσω απ όλα αυτά, είναι ο.... Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ, η... ΜΑΡΕΒΑ, κάποιες Offshore με ενορχηστρωτη, φυσικά, τον κατ εξοχή εκπρόσωπο της... "διαπλοκής" Ευάγγελο Μαρινακη... Αυτόν που μέχρι πρότινος, υπήρξε "προνομιακός συνομιλητής" του Μεγάρου ΜΑΞΊΜΟΥ...

​Απέναντι σ όλες αυτές τις δυνάμεις του "κακού ", παλεύει το "παιδί του λαού" , σαν άλλος.... Νίκος Ξανθοπουλος.... Ο οποίος πονάει πραγματικά το λαό, ΔΕΝ του είπε ΠΟΤΈ ΨΈΜΑΤΑ , απλά είχε μερικές...." αυταπάτες...."

​Πότε κάνει επίθεση γοητείας στο Κίνημα Αλλαγής και στην Πρόεδρο του Φώφη ΓΕΝΝΗΜΑΤΆ και πότε κάνει σκληρή επίθεση εναντίον της, όταν πάει κόντρα στις στοχευσεις του και στα σχέδια του.

Μοναδικό σκοπός τους, η πάση θυσία ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.
Ότι όμως και να κάνουν, το πολιτικό τους τέλος ΈΡΧΕΤΑΙ.... Όπως κατά τρόπο θορυβώδη ανέβηκαν στην εξουσία, έτσι θα είναι θορυβώδες και το ΠΟΛΙΤΙΚΌ τους. ΤΕΛΟΣ.
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν, τόσο ΚΑΛΎΤΕΡΑ γι ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΌΠΟ.Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων.


 
Επιστροφή