18 Νοεμβρίου, 2019

Νέα

Επιστροφή
 
+ + -
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

 

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας προσκαλώ σε διευρυμένη συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη (μελών περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας), που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:30, στην Λαμία στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ( Όθωνος 3 , 2ος όροφος).
Η συνεδρίαση γίνεται με σκοπό την ενδελεχή αλληλοενημέρωση επί των ζητημάτων που άπτονται της Δημόσιας Τάξης και της Προστασίας του Πολίτη και καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδος, Συνδέσμων Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ της ΝΔ στους 5 νομούς της Περιφέρειας, καθώς επίσης και όσοι συμμερίζονται τις πολιτικές θέσεις της παράταξης

Πρόγραμμα συνεδρίασης:

1.   Γενική εισήγηση-ενημέρωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, για την έξαρση της εγκληματικότητας, τις κυβερνητικές     ευθύνες και την στάση της ΝΔ από τον αν. Τομεάρχη κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον Συντονιστή κ. Ηλία Βλαχογιάννη.
2.    Ενημέρωση για  την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υποχρέωση  καταβολής του 50% των αναδρομικών και την προσαρμογή των μισθών και συντάξεων των Αστυνομικών Πυροσβεστών, Λιμενικών και Στρατιωτικών στα επίπεδα του Αυγούστου 2012.
3.    Συζήτηση για ζητήματα άμεσης επικαιρότητας που έχουν σχέση με ασφάλεια, την πυρασφάλεια και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.
4.    Παρεμβάσεις παρευρισκομένων και καταγραφή προτάσεων.

Παρακαλούνται να προσέλθουν όλα τα μέλη του Τομέα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Με εκτίμηση
Μάξιμος Χαρακόπουλος
  


Επιστροφή