18 Νοεμβρίου, 2019

Νέα

Επιστροφή
 
+ + -
Εισήγηση ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ στο Συνέδριο των Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής.
Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

 

 

Κύριε Πρόεδρε και εκλεκτά μέλη του Προεδρείου,

Κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι των κομμάτων και φορέων,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας μεταφέρω το. Θερμό χαιρετισμό  της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ  και εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες της συνέλευσης σας.
  Η Νέα Δημοκρατία, οπως εκανε πάντα,περιβάλλει με την αγάπη και στήριξή της το εν ενεργεία και αποστρατεία προσωπικό των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας .
  Γνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες εργασίας σας και εκτιμά την προσφορά σας στην Πατρίδα και την Ελληνική κοινωνία.
Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ,η Νέα Δημοκρατία το 2014 - με τροπολογια που κατέθεσα μαζι με άλλους 4 βουλευτές- χορήγησε το 50 τοις εκατό των οφειλομένων από την απόφαση του ΣτΕ και υπήρξε δέσμευση για χορήγησή και του υπολοίπου ποσού,κάτι που ΔΕΝ ΈΠΡΑΞΕ η κυβέρνησή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,αν και προεκλογικά το είχε κάνει σημαία της. 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ,δεσμεύθηκε για τη χορήγηση του υπολοίπου ποσού της απόφασης του ΣτΕ,όταν γίνουμε κυβέρνηση. 
  Δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση ψήφισε ένα κατ ευφημισμό νέο μισθολόγιο,που μειώνει τις αποδοχές  του προσωπικού των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, θεσμοθετεί "προσωπικές διαφορές",κάτι που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερες  μελλοντικές περικοπές αποδοχών. Το ακόμη χειρότερο, ΑΠΟΔΈΣΜΕΥΣΕ τις ΣΥΝΤΆΞΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΈΣ,από τον εν ενεργεία μισθό.....Αυτο σημαίνει δραματική μείωση των μελλοντικών συντάξεων. 
Ακόμη μετέθεσε για μετά το 2022,τις όποιες αυξήσεις των συντάξεων,σε συνάρτηση με την αύξηση του ΑΕΠ και τον δείκτη τιμών καταναλωτή....
  Αν συνυπολογίσουμε και τις περικοπές που έρχονται  στις συντάξεις το 19 από τον "επανυπολογισμο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ",συν την κατάργηση της οικογενειακής παροχής,συν την κατάργηση της έκπτωσης 1,5 τοις εκατό από την προκαταβολή του φόρου,συν τη μείωση του αφορολόγητου , ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ  που σας οδηγεί αυτή η κυβέρνησή των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ .....
  Φίλες και φίλοι,επειδή γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά,σας καλώ να μας εμπιστευθείτε. 
  Η Πατρίδα μας ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ άλλους πειραματισμούς.... Χρειάζεται ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΉ ΚΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ,που θα αποκαταστήσει το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας. Που θα σκύψει στα προβλήματα σας .Που θα ξαναδώσει ΕΛΠΊΔΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ  στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και τους ΈΛΛΗΝΕΣ. 
Κάτι που ΜΌΝΟ η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ,μπορούν να εγγυηθούν. 
Ευχαριστώ πολύ. 

Επιστροφή