18 Αυγούστου, 2022

Νέα

Επιστροφή
 
+ + -
Κάλεσμα του Ηλία Βλαχογιάννη στους δημοκρατικούς πολίτες από τα Τρίκαλα
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

 

 

Πρόσκληση προς τους πολίτες των Τρικάλων, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν στο παρελθόν, να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε στην κεντρική του ομιλία στην Πύλη ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι :

 

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφήνει μεγάλες πληγές στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία και απογοήτευσε χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν ανήκουν απαραίτητα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμούν, όμως, η χώρα μας αφενός να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα και αφετέρου να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και της ευημερίας ώστε να μην χάσουμε μια ακόμα γενιά.”

Στις ομιλίες του ο Ηλίας Βλαχογιάννης απευθύνει συστηματικά πρόσκληση στους πολίτες που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ΝΔ και θα εμπιστευθούν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξουν από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ εκείνους που βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό όλων των Τρικαλινών ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων. Άλλωστε, ο ίδιος στη θητεία του ως Νομάρχης Τρικάλων δεν ξεχώρισε ποτέ τους πολίτες με βάση τις κομματικές τους επιλογές και βοήθησε στην ανάπτυξη του νομού συνεργαζόμενος αγαστά με όλους τους τοπικούς άρχοντες του τόπου μας.

Επιστροφή
 

Ηλίας Βλαχογιάννης - Υποψήφιος Βουλευτής - Πρώην Νομάρχης Τρικάλων

 
Joshua vs Usyk Live Joshua vs Usyk Live Stream Joshua vs Usyk Live Free Joshua vs Usyk 2 Live Joshua v Usyk 2 Live Joshua v Usyk 2 Live Stream UFC 278 Live UFC 278 Live Stream UFC 278 Live Free