5 Αυγούστου, 2020

Νέα

Επιστροφή
 
+ + -
Με ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ, Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, στην Πειραιώς.
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

 

 

Συνεδρίασε ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα Κεντρικών εκδηλώσεων του Κόμματος  στην οδό Πειραιώς, υπό την Προεδρία του Τομεάρχη Μαξίμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του Συντονιστή Ηλία ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗ.
Σην αρχή της Συνεδρίασης τοποθετήθηκαν οι κ.κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗΣ για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του Τομέα και στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις  :
Από τον υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ. Θανάση ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ με θέμα.  Υβριδικές επιχειρήσεις παραπληροφόρηση,  και FAKE NEWS, και  Λάζαρος Ηλιαδη, καθηγητή Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,με θέμα   η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης, στη δημόσια Ασφάλεια. 
Επίσης ειδική αναφορά έγινε στις πρόσφατες κρίσεις των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και την εμφανή Κυβερνητική Βούληση για καρατόμηση μη αρεστων Αξιωματικών και την προώθηση ημετέρων.....
Στο τέλος μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα, κόψαμε την Βασιλόπιτα  και ευχηθηκαμε Καλή Χρονιά  και ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ του 2019. !!!!!!!


Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ.Νομαρχης και Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.
Επιστροφή
 

Ηλίας Βλαχογιάννης - Υποψήφιος Βουλευτής - Πρώην Νομάρχης Τρικάλων