23 Μαρτίου, 2023

Νέα

Επιστροφή
 
+ + -
Σημαντική αναβάθμιση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

 

 

Σημαντική αναβάθμιση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ
Ορίστηκε από τον Πρόεδρο Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  Αν. Γραμματέας  Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
 
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Οικονομολόγος- Σύμβουλος Επιχειρήσεων  Γιώργος Βλαχογιάννης, ορίστηκε Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Η ιδιαίτερα τιμητική  και τόσο καίρια αυτή θέση , δείχνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Προέδρου στο πρόσωπο του νεαρού Οικονομολόγου ,ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα Προγράμματος  Βουλευτή και πρ. Υπουργό Χάρη Θεοχάρη, θα  είναι υπεύθυνοι για την σύνταξη-κατάρτιση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης είχε συμμετάσχει υπό την πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και στη σύνταξη του νυν Κυβερνητικού προγράμματος ,  το οποίο παρά τις πολλές αντιξοότητες εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης συμμετέχει ήδη ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην γνωμοδοτική Επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αναπτυξιακό νόμο.

Η συμμετοχή στις εν λόγω επιτροπές είναι άμισθη, τιμητική και σε εθελοντική βάση.

Επιστροφή
 

Ηλίας Βλαχογιάννης - Υποψήφιος Βουλευτής - Πρώην Νομάρχης Τρικάλων

 
Joshua vs Usyk Live Joshua vs Usyk Live Stream Joshua vs Usyk Live Free Joshua vs Usyk 2 Live Joshua v Usyk 2 Live Joshua v Usyk 2 Live Stream UFC 278 Live UFC 278 Live Stream UFC 278 Live Free